Kaypacha 8 mei 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Het is tijd om je gedachten te veranderen, de manier waarop je communiceert te veranderen, het integreren van nieuwe ideeën. Het is een prachtige tijd voor wetenschappelijke ontdekkingen. Voor het schrijven van programma’s, je kunt echt plotselinge inzichten krijgen met deze Mercurius/Uranus.”

“Het goede ervan is, dat de Zon in Stier staat en dat hij die mooie driehoek maakt naar Saturnus en Pluto. En dat zegt mij dat het meer een bewustwording is voor een nieuwe bron van inkomsten, voor nieuwe manieren van geld verdienen, voor nieuwe manieren van doen.”

“We hebben dan die prachtige driehoek, Maan driehoek Pluto/Saturnus, driehoek met de Zon in Aarde. (…) ik weet het niet, maar ik zie een aantal hele mooie aspecten hier, om werkelijk vooruitgang te maken. En misschien is het geen tijd voor wilde feesten en dat soort dingen, maar eerder om erin te duiken en dingen voor elkaar te krijgen, de omstandigheden zijn gunstig.”

De mantra voor deze week:
Het is één ding om een plan te hebben
En een ander om het geld te hebben
Ik moet dit bij elkaar zien te krijgen
Voor het paradijs van overvloed.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl\

2 gedachten over “Kaypacha 8 mei 2019; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Kalki

    Waarom moeten Ufo’s zich overdag’s en ’s nachts verschuilen? Nu de mensheid de samenwerking met Aliens/Ufo’s juist zo hard nodig hebben, zouden ze moeten ophouden met het spelen van kiekeboe en zich juist op Aarde grootschalig moeten aanmelden en om wel contact te leggen met mensen en wereldleiders voor juist het oplossen van allerlei wereld problemen.

  2. Kalki

    Aliens: Het zijn onze (DNA)scheppers, als het straks totaal fout gaat aflopen met de mensheid in een totale vernietiging – dan is de mensheid daar zelf schuldig aan en omdat ze niet naar de Aliens hebben geluisterd en Aliens ons wel vaak genoeg hebben gewaarschuwd en wij hen bovendien niet echt welkom hebben geheten. Dan gaat de mensheid aan haar eigen narcisme ten onder.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s