Transcript Kaypacha 8 mei 2019

Bijgaand het transcript van Kaypacha 8 mei 2019

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

2 gedachten over “Transcript Kaypacha 8 mei 2019

  1. Kalki

    Ivm de oorlogsdreiging VS etc./Iran: Nu 10-tallen miljarden dollars gaan daardoor extra in nucleaire wapens; Dit geld is beter aan klimaat of 3e wereldlanden(voor onderdak, gezondheidszorg, educatie, voedsel etc.) besteed en zo al zo kan dit leiden tot de vernietiging van mensheid. Daarom de petitie nu tekenen op http://www.raelcanada.org onder topic ‘Safe humanity’ SVP!

  2. Kalki

    Hedendaagse Democratie is: Een schijndemocratie en masker voor geweldadige dictatuur, waarvan een groot deel van de mensheid zegt dat deze plaats moet gaan maken voor een betere ‘hervormde’ democratie en weer een ander groot deel van de mensheid zegt dat deze helemaal moet verdwijnen voor een compleet ander systeem zoals o.a. meritocratie of autocratie.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s