Wie zijn wij?

Foto NoelleNoëlle van der Bruggen is astroloog, houdt zich onder andere bezig met uurhoek-astrologie en is auteur van artikelen op deze site. Noëlle werkt bij Antwoorden en Inzichten als telefonisch consulent. Ze geeft ook consulten in het Engels en in het Frans. Lees hier meer over Noëlle. 

 

 

Irma met Woody Irma Schiffers werkt als tarotist en medium bij Antwoorden en Inzichten en is oprichter en beheerder van deze site. Sinds vorig jaar zijn Noëlle en Irma samen ook als duo te consulteren via Antwoorden en Inzichten via de unieke duo-box. Lees hier meer over Irma. 

 

Bob foto Bob Kukler werkt bij paragnost Eddie en is eigenaar van Kukler Film & Literatuur. Bob is tevens auteur op deze site en heeft jarenlang de  video’s van Kaypacha ondertiteld, die we wekelijks hebben vertaald tot 12 februari 2021. Lees hier meer over Bob.  

 

 

Foto YvonneYvonne Marée heeft jaren gewerkt als spiritueel consulent -ook aan de telefoon- en healing sessies gegeven. Yvonne schrijft sinds kort ook voor deze site. Na een periode van 4 jaar waarin ze haar aandacht moest verleggen naar andere dingen in haar leven, wil ze haar werk weer gaan hervatten. Lees hier meer over Yvonne.

 

Wil je in contact komen met iemand van ons team, klik dan even hier.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s