Zielsbestemming vanuit de astrologie

Kaypacha heeft het afgelopen week in zijn Pele-rapport over de zielsbestemming die je kunt achterhalen via je geboortehoroscoop. Ik heb de laatste tijd flink wat onderzoek gedaan naar het model dat hij gebruikt. Hieronder vertel ik er wat meer over.

Het model dat gehanteerd wordt voor het bepalen van de zielsbestemming is afkomstig van Kaypacha en is gebaseerd op inzichten uit de evolutionaire astrologie die ontwikkeld is door Jeffrey Green.

In de evolutionaire astrologie beschouwt men de Maan, de Zuidelijke Maansknoop en Pluto als het geheel van karmische geloofsovertuigingen en conditioneringen die de mens in patronen houdt, die we telkens weer herhalen in ons leven totdat we ons ervan kunnen bevrijden.

Die bevrijding loopt via het Pluto Polariteitspunt, waardoor we ons in de richting van de Noordelijke Maansknoop kunnen ontwikkelen. Twee opmerkingen dienen hieraan toegevoegd te worden.

Als Pluto conjunct staat met de Noordelijke Maansknoop, is er geen sprake van een Pluto Polariteitspunt, maar een situatie waarbij Pluto staat voor een evolutie die al geleerd is in een vorig leven en nu naar een nog hoger niveau gebracht mag worden.

Er kan sprake zijn van ‘skipped steps‛: vierkanten die staan op de as van de Maansknopen. Deze ‘skipped steps‛ moeten in dit leven genomen worden.

Als je interesse hebt in een analyse van jouw zielsbestemming, kun je die via bob@kuklerfilmliteratuur.nl bestellen voor €49. Ik werk in deze analyse aan de hand van je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd uit wat de relevante posities zijn en ik geef uitleg wat dat voor jouw zielsbestemming kan betekenen.

 

2 gedachten over “Zielsbestemming vanuit de astrologie

  1. eva

    Als ik voor mijzelf door jouw Zielsbestemming wil laten berekenen, kan dit als je je geboorte tijd niet weet? Datum wel en plaats ook Vriendelijke groeten Marieke Beumet

    >

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s