Een fysieke handeling naar een vast doel verschuift ons snel naar een andere meer resonerende tijdslijn

manifestationsecrets

Een zeer praktisch artikel van Inelia Benz, waarin ze beschrijft hoe je via een aantal stappen je eigen werkelijkheid kunt manifesteren. Voor Inelia Benz is dit de eerste incarnatie als mens. Zij is hier op aarde gekomen om bij te dragen aan de ascentie naar het nieuwe paradigma, zie http://www.ascension101.com. Bijzondere eigenschappen waarmee Inelia Benz mij zeer inspireert, zijn haar kracht om voorbij de angst te gaan en haar oordeelloze en respectvolle benadering van al het leven en van alle mensen. 

Bijgaand de vertaling.

 

 

We werken aan onszelf, vinden bekrachtigende hulpmiddelen en verschuiven ons bewustzijn , omdat we willen VERANDEREN. We willen onze persoonlijke levens veranderen, onze percepties en levensstijl, en we willen grotere, wereldwijde verandering zien van ons soort.

Om die verandering te doen plaatsvinden, zijn er verschillende factoren waar we aan kunnen werken:

1. Er is het oorspronkelijke doel dat we willen zien.

2. Dan is er een periode van het verwerken van onze angsten, geloofsblokkeringen en het ongeloof in de mogelijkheid van veranderingen. Dit kan ook elk oordeel bevatten dat we hebben over de huidige situatie.

3. Daarna laten we de gehechtheid los aan manieren waarop we de resultaten gezien willen krijgen. als ook aan de beperkingen van het resultaat (onszelf openen voor het type “dat of beter” energie),

4. We verwerken nu “blokkeringen” die opkomen in het echte leven die onmogelijk lijken om te overmeesteren.

5. Dat is wanneer we de beslissing nemen van ‘ja, dit gaat gebeuren’.  En meer dan een beslissing, we leven nu in een energie van “weten”.

6. We “voelen” dan de nieuwe werkelijkheid als bestaand. We voelen het met ons fysieke en emotionele lichamen als “echt” zijnde. Niet iets dat we willen of nodig hebben, of iets dat we gaan bereiken op een bepaald moment in de toekomst, maar als een feitelijke werkelijkheid NU.

7. En nu ondernemen we actie in de fysieke wereld.

V4

Laten we een type ervaringsvoorbeeld creëren uit het echte leven.

Zeg, een persoon -laten we haar Sam noemen- wil een nieuwe baan, maar heeft grote financiële en emotionele verbindingen met haar huidige werkstructuur.

1. Sam realiseert zich dat ze een nieuwe baan wil en gaat door met haar leven onafhankelijk van haar huidige werkplaats.

Dit is het oorspronkelijke doel. een nieuwe baan.

2. Zij is bang om iets zekers kwijt te raken en dan niet resulteert in een nieuwe baan. Ze is ook bang of zij het financieel aankan om haarzelf en haar kinderen te ondersteunen en alimentatie aan haar man te betalen. De arbeidsmarkt is juist nu zo slecht dat zij voelt op haar leeftijd nergens meer een nieuwe baan te krijgen. Zij is ook bang om de vriendschap te verliezen die ze heeft met de mensen met wie ze werkt en met haar begeleiders. Om de beurt organiseren ze elke twee weken een barbecue en zij is ook in hoge mate betrokken bij hun golf-bond. En het werk is niet verschrikkelijk. Sommige dagen, kan ze er eigenlijk best van genieten.

Haar angsten zijn het verliezen van zekerheden, inkomen, te oud zijn voor de arbeidsmarkt, vrienden en sociale activiteiten verliezen. Ze beoordeelt de huidige baan als “goed genoeg” en misschien is het niet zo’n goed idee om de verandering te maken. Zij gaat zitten en gebruikt de Angst-Verwerkings-oefening om haar angst te laten oplossen, en de Firewall-oefening om haar oordelen en “genoegen nemen met” energie te beheersen. Ze besluit nu om door te gaan; ze begint te zoeken naar mogelijke banen.

3. Zij voelt sterk dat zij een nieuwe baan moet krijgen waar ze haar creatieve, artistieke vaardigheden meer kan gebruiken binnen 3o kilometer van huis en voor een salaris van €90.000 per jaar.

Hoewel een goed uitgangspunt, moet zij oppassen om “of beter” aan haar “lijst” toe te voegen. Ook moet ze haar gehechtheid aan de locatie loslaten.

4. Zo gauw zij het punt heeft bereikt van het krijgen van een nieuwe baan die ze echt graag wil doen, gaat haar begeleider met pensioen en wordt zij gevraagd om de functie van afdelingshoofd over te nemen.  Haar werkuren en administratieve verplichtingen nemen toe. Haar huis blijkt last te hebben van termiet en zij is nu gedwongen een forse lening af te sluiten voor de behandeling en de reparatie die hiermee gemoeid zijn.

Zij gaat zitten na haar dagelijkse meditatie en neemt de energieën waar die zich gemanifesteerd hebben in de fysieke hindernissen. Zijn dit manieren waarin haar omgeving weerspiegelt dat zij juist nu niet van baan zou moeten veranderen? Of zijn het angsten of sociale geloofsovertuigingen waarbij zij niet naar de bodem is gegaan? Of is het een signaal van haar hogere zelf om nu radicaal te veranderen? Zij besluit dat het gaat om een mix van angsten en signalen van het hogere zelf om er nu uit te gaan. Zij verwerkt haar angsten en emotionele reacties op haar nieuwe werkdruk en haar financiële lijden.

5. Zij WEET nu dat zij een nieuwe baan gaat krijgen en dat dit een absolute verbetering gaat worden vergeleken met waar zij juist nu is.

De energie van weten in tegenstelling tot willen of wensen of een nieuwe werkelijkheid nodig hebben is radicaal anders. Bijvoorbeeld, we weten welke kleur ons haar heeft, maar we wensen, willen, hebben het nodig om om vaker op vakantie te gaan.

6. Wanneer ze nu naar haar werk gaat, voelt zij volledig haar nieuwe ervaring. De bevrediging, het gebruik van haar creatieve, artistieke kant, de kortere uren, het hogere salaris zijn nu niet langer ‘wishful thinking’ maar ze zijn echt. Zij voelt zich zeker, gewaardeerd, tevreden, gelukkig en compleet. Mensen complimenteren haar nu met haar lach de hele tijd en voelen haar zelfvertrouwen en… zij draagtt nu veel leukere kleren.

Wanneer we de verschuiving maken, gebeurt het in heden. Het gebeurt waar we zijn. Spoedig erna begint onze omgeving onze nieuwe “werkelijkheid” te spiegelen.

7. Dit is wanneer zij een eerlijk, in haar hart gevoeld Verhaal opschrijft, dat op een waarachtige manier haar persoonlijkheid en interesses reflecteert (fysieke handeling). Zij gaat na of het resoneert, let erop dat er geen energieën in zitten van angst, behoeftigheid of gehechtheid  en klikt dan op  de knop ‘zenden’ naar verschillende bedrijven overal op de wereld. Dan wordt ze bang dat ze wordt geweigerd, haar ware zelf wordt afgedankt en weggegooid in de prullenmand. Zij verwerkt die angsten en zij realiseert zich dat er absoluut geen gehechtheid is aan enig resultaat, of enige baan. Zij is gelukkig, tevreden en blij. Zij WEET dat haar perfecte baan bestaat. Het is gewoon een kwestie van overeenstemmen met de juiste trilling op de tijdslijn.

Programma-vrije fysieke actie is erg belangrijk.  En wanneer we het doen, dan duiken vaak angst en wantrouwen op. Daarom is het dat we die angst en wantrouwen in alle ernst verwerken.

Het voorbeeld zou naar heel veel situaties vertaald kunnen worden. Verhuizen, een liefdespartner krijgen, een liefdespartner verlaten, het veranderen van je fysieke verschijning, een nieuwe hobby beginnen, het bereiken van verlichting… noem het maar.

Vertaling; Bob Kukler

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s