Kaypacha 30 december 2020

“Macht bederft. Dat is het. Het interesseert me niet of het intellectuele macht is. Financiële macht. Seksuele macht. Invloed. Eender wat voor soort macht. Macht heeft de intensiteit om te corrumperen. Dus wanneer iemand een hoop geld heeft. Wanneer iemand een hoop werknemers heeft. Wanneer iemand een staatsdepartement te controleren of te beheren heeft. Of wanneer iemand een miljoen dollar heeft. Iemand die macht heeft. En dat kan jij zijn! En ik! Het is een potentieel om te misbruiken en verkeerd te gebruiken is steeds groter en groter.”

De mantra voor deze week:

Het is tijd om echt plannen te maken.

Om vooruit te gaan vanaf hier en nu.

Ik zal geaard, aanwezig en helder blijven.

Niet verdwalen met mijn hoofd in de wolken.

3 gedachten over “Kaypacha 30 december 2020

 1. Corina

  Micha en Bob, en alle anderen
  De beste wensen en veel wijsheid en innerlijke rijkdom. 💖
  En bedankt voor het mooie Pele rapport. Bob, je inzet in wakker worden en al je werk hiervoor wordt enorm gewaardeerd. Ik zal zo een donatie overmaken voor de films die je vertaald hebt.
  Groetjes Corina

 2. J.

  Veel van onze dromen zijn neergeschoten. Dus we willen misschien de schuld geven. We willen misschien ontsnappen. We willen misschien rebelleren. Vechten tegen een slechte man daarbuiten wiens schuld het is.
  Zij hebben het gedaan. Slachtoffer. Onzin! Slachtoffer bewustzijn. Dit is waar we echt collectief mee te maken hebben. Stap uit de slachtofferrol.
  En kijk uit over die berg. Naar waar je wilt gaan. En stap misschien uit het schuldspel. En word creatief. Word geïnspireerd. Bouw die hoop op. Bouw die kracht op. Bouw je innerlijke op.
  Verandering het enige constante is. Het idee van zekerheid is in vrede zijn met verandering. En het ding hier dat je moet doen is gewoon inwaarts zijn. Innerlijke vrede. Creëren met onze gedachten. En onze eigen ideeën en potentieel. Om een toekomst voor te stellen van licht, liefde, voorspoed, verbinding.

  Een aantal zinnen van Kaypacha. Naar mijn idee zo’n beetje de essentie van deze Pelereport.
  Bob en Micha bedankt weer voor jullie vertaling en ondertiteling!
  Veel geluk en voorspoed, en vooral wordt en of blijf gezond voor dit jaar 2021!
  Het ga jullie goed, vriendelijke groet Joke
  (Sorry, ik had het eerst verkeerd geplaatst, bij transcript)

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s