Kaypacha 1 januari 2020 en meer…

Het Pele-rapport van deze week duurt 1 uur en 5 minuten. Helaas hebben we geen tijd om daar een ondertitelde video van te maken, dat zou een kleine week werk kosten.
Wat we wel hebben gedaan, is een samenvatting maken van datgene waar Kaypacha over vertelt. Te beginnen met de astrologische standen. Voor die samenvatting, klik hier
TEVENS:

Zoals jullie weten hebben we op deze site van ‘Gewoon-Spiritualiteit’ een eigen ervaren astrologe, Noëlle van der Bruggen (ze schreef al eerder artikelen). Noëlle vult aan:

Afbeeldingsresultaat voor planeetstanden januari 20202020, het jaar van de veranderingen is begonnen. Er breekt een lange periode aan van belangrijke omwentelingen. Toch zullen we de gewenste veranderingen zelf moeten doorvoeren met onze eigen initiatieven. En deze hebben grote kans van slagen als we naar de standen van de planeten kijken.

De wereld is toe aan iets nieuws, zodat de nieuwe cycli van start gingen. Dit kon zich uiten in het afsluiten van relaties (vriendschappelijk, zakelijk, liefdesrelaties, overlijden), openbaring van situaties die niet langer houdbaar zijn, of ons niet meer dienen. We lieten veel achter in 2019.

In januari komen Saturnus en Pluto bij elkaar, wat vaak met geld en het financiële stelsel te maken heeft. Dit zal kunnen opleveren dat het systeem onderuit wordt getrokken zoals we dat nu kennen. Op persoonlijk vlak kun je dus een crisis ervaren die tot omvorming moet leiden en die je zelf teweeg kunt brengen, door o.a. verandering van werk, inkomsten, schulden, maandelijkse lasten etc. wat een grote kans van slagen zal hebben dit jaar, omdat de geluksplaneet Jupiter een aantal keren een conjunctie gaat maken met Pluto en Saturnus. En dat zal nu iets gemakkelijker gaan, omdat Saturnus de machtsstructuur vertegenwoordigt en Pluto over het rechtssysteem gaat.

Het schaduwkabinet ofwel Deep State (de elite) komt in het licht te staan vanwege Pluto die alles uit de grond trekt wat begraven of bedekt ligt, en die staat boven op Saturnus. Er is sprake van tegenstrijdige machten; de burger komt nog meer tegenover de machtsstructuur te staan. Denk aan de Gilets Jaunes (de gele hesjes), BREXIT, de boerenprotesten, en zo staat de hele wereld als het ware in brand met protesten overal, zelfs in landen waar je het niet van verwacht. Ook al zien we dit (helaas) niet in de mainstream media terug. Dat is het verhullen van de waarheid en realiteit (Pluto) en als deze Pluto en Saturnus conjunct komen te staan, komt het desondanks naar de oppervlakte.

We kunnen dus momenteel het moedeloze gevoel hebben dat er weinig gebeurt en verandert, omdat de oude macht (Saturnus) nog steeds de greep op de politiek en de burger heeft. Denk aan 5G, vaccinatiebeleid, verplichte orgaandonaties, pensioenen die verdwijnen, lastenverzwaringen, etc.
Maar kleinschalige, individuele initiatieven krijgen nu een grotere kans. En die kunnen tot blijvende veranderingen leiden (de zaadjes die we nu uitstrooien).

Kaypacha heeft het onder andere over 12 januari. Dit is een belangrijke stand voor de toekomst: Dan hebben we op 12 januari een uiterst krachtige Saturnus-Pluto conjunctie die het wereldwijde financiële systeem zal openbreken.
Het zal niet alleen een gewone Saturnus/Pluto conjunctie zijn, het zal een tour-de-force Zon-Mercurius-Ceres-Eris- Saturnus-Pluto conjunctie zijn, met Saturnus en Pluto ook op hun zuidelijke knopen, die de conjunctie nog meer zal versterken.
Op 12 januari onze tijd 7.15 uur (vroeg in de ochtend) vindt er een wereldwijde meditatie plaats om de toekomst via deze Saturnus/Pluto samenstand positief om te buigen. Het jaar 2020 wordt een jaar van driedubbele Jupiter-Saturnus-Pluto conjunctie, die ongeveer om de 700 jaar plaatsvindt en de laatste keer gebeurde toen de Tempeliers hun banken netwerk creëerden: en dit is dat moment waarop we dat kunnen keren naar een eerlijker systeem als er genoeg mensen deelnemen aan die meditatie. Wil je meedoen, Klik dan op deze link.

Op 22 maart gaat Saturnus naar Waterman. Dat is een transformerende stand waarin je kunt ervaren dat de dingen wat gemakkelijker gaan. Dit is goed voor individuele initiatieven en communities met een positieve drijfveer naar de toekomst toe.
Vanaf 15 mei gaat Uranus in Stier lopen (Uranus is toekomst, plotselinge veranderingen, wij-gevoel). Stier gaat over geld, dus positieve initiatieven hebben een goede kans.
De overgang naar Stier gaat gepaard met onverwachte gebeurtenissen of dingen die anders zullen uitpakken dan verwacht.

Kortom, het jaar 2020 is een voortgang van het afgelopen jaar, waarin zaken nog meer in het bewustzijn komen en we veranderingen kunnen zien die we zelf moeten creëren. We wensen je een mooi, creatief, initiatiefrijk en boeiend jaar toe!

Wil je inzicht, vooruitzichten en advies betreffende je eigen, persoonlijke situatie dan kun je ons bereiken via het volgende nummer:

Noëlle van der Bruggen, werkzaam bij www.antwoordeneninzichten.nl (boxnummer 48)
Irma Schiffers, werkzaam bij www.antwoordeneninzichten.nl (boxnummer 46)
Bob Kukler, werkzaam bij ‘Paragnost-Eddie.nl’ (boxnummer 80)

Je hebt tevens sinds kort de unieke gelegenheid om een consult te krijgen van Noëlle en Irma samen, die elk vanuit hun eigen disciplines al jarenlang samenwerken.  Zie: www.antwoordeneninzichten.nl (boxnummer 19)

8 gedachten over “Kaypacha 1 januari 2020 en meer…

 1. Michaella Overstijns

  Hallo,

  Alvast de beste wensen voor 2020! Een vraagje, kan ik de volledige video ergens zien zonder ondertiteling? Ik versta het redelijk goed en had de video toch heel graag volledig gezien. Bedankt alvast op voorhand.

  Met vriendelijke groeten, Michaella

 2. Georges Hayen

  Beste Irma, vooreerst hartelijk dank om alle vertalingen die voor mij, het mogelijk maakte de info van Kaypacha te kunnen volgen!! een groot en waardevol geschenk geschenk!

  Als ik nu wil inloggen met mijn mail-adres lukt het echter niet! Zooo jammer!

  hartelijk dank, Georges en Lizy Hayen

  1. Irma Schiffers Berichtauteur

   Hallo Georges en Lizzy, allereerst, graag gedaan!
   Wat bedoel je met inloggen met je mail-adres? Waar wil je inloggen, dat is me niet helemaal duidelijk. Laat maar even weten.
   Groetjes, Irma

 3. Mariël Giezen

  Hallo Irma, Bob en Noëlle, dankjewel, super fijn, ik heb Tom nu beluisterd, ik kan het best wel volgen, steeds beter, maar met vertaling toch veel beter, en fijner, nu moest ik regelmatig woorden bij vertaling opzoeken.
  Maar begrijp het volkomen dat je nu niet zo’n lange gaat vertalen, en het zet ons, in ieder geval mij weer aan om goed te luisteren en meer te leren.

  Nog n vraagje over, jou samenvatting “klik hier” dan moet ik me inloggen, dat hoef ik normaal niet te doen, kan ik de samenvatting ook ergens anders lezen?

  voor jullie💞, de aller aller beste wensen 🙏🏽voor 2020 dat het een geweldig
  🌉💎✨sprankelend ✨💎🌉 jaar mag worden.
  warme groet, Mariël🌱

 4. Bernice Rozeboom

  Hallo Irma,

  Ik wil doorklikken naar de video zodat ik samenvatting kan alleen lukt dit niet omdat ik in moet loggen. Is dit nieuw dat ik mij eerst in moet loggen alvorens ik de video kan zien? Hoor graag van je…….

  Hartelijke groet, Bernice

  >

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s