Kaypacha 13 november 2019; video met Nederlandse ondertiteling

“Het fijne is dat er een mooie driehoek naar de Zon staat daar, ik zal zo uitleggen wat dit allemaal betekent. Maar ze maakt dat laatste vierkant naar Mars, voor maandag, voordat Mars volledig in Schorpioen staat. Mars is de mede-heerser van Schorpioen. Hij komt thuis in zijn eigen teken Schorpioen, daar zal ik veel over vertellen.”

“Dus volgende week woensdag, over een week, gaat Mercurius vooruit lopen. En tot die tijd is hij nog steeds retrograde en precies in het midden van Schorpioen. Het mooie is dat hij in een mooie driehoek staat naar Neptunus en in een mooi sextiel naar Saturnus en Pluto, daarboven in Steenbok. Dus wat kan ik zeggen, niet alle Mercurius retrograde standen zijn verkeerd.”

“Dit is echt een prachtige tijd om te reflecteren op waar je bent geweest, maar ook op een bepaalde manier ter voorbereiding; we hebben Venus die door Boogschutter gaat, Jupiter conjunct het galactische centrum. Heel krachtig en sterk in Boogschutter, vooruit kijkend. Vooruitkijken.?”

De mantra voor deze week:
Als ik mijn leven overzie,
waar ik heen ga en waar ik vandaan kom,
zullen sommige dingen beginnen
en andere zullen moeten eindigen.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook zijn deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

Nu is ook net de ondertiteling van de presentatie van Kaypacha in Amsterdam beschikbaar.

De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

3 gedachten over “Kaypacha 13 november 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Kalki Maitreya

  ” en andere zullen moeten eindigen.’; als het maar niet te snel eindigt en als het volgende uit de klauw gaat lopen: De alle grootste nederlaag van Rutte heeft zich zojuist op tv, Ned-2 op Zembla geopenbaard, namelijk de Verenigde Staten(VS) gaan het 20-tal aanwezige kern-wapens-raketten te Volkel(Noord Brabant – ook in Friesland) in Nederland nu aanvullen met een aantal extra Atoom -bommen/-wapens-raketten en die 3x de kracht bezitten als de Hiroshima-Atoombom; Rutte is nu medeschuldig – samen met andere wereldleiders – voor het brengen van de mensheid naar het randje van de afgrond.
  Zijn zij een absolute bedreiging voor de Wereld Vrede!
  https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/dit-weten-we-over-de-amerikaanse-kernwapens-die-in-nederland-liggen

  Worden er vele 1000-e miljarden euros/dollars extra geinvesteerd in nucleaire-wapens. Ook dit nog eens middels co-creaties vanuit bijna 50 VS-Universiteiten, die dit ‘genocide’-tuig mee helpen te ontwikkelen.

  https://www.facebook.com/Belevingswereld.net/

 2. Georges Hayen

  graag wil ik nogmaals heel veel dank zeggen,
  aan Bob K. en aan Irma S.
  voor deze wekelijkse Video’s!!
  Zo verhelderend voor ons persoonlijk,
  maar ook wat we collectief ondergaan!
  1000 dank!!

 3. Georges Hayen

  beste bob, het zou weer een meerwaarde zijn, als we het Transcript erbij zouden hebben, om bepaalde stukken opnieuw te lezen! hartelijk dank, Georges

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s