Kaypacha in Amsterdam 26 mei 2019

Op 26 mei 2019 was Kaypacha in Amsterdam, waar hij een buitengewoon interessante presentatie heeft gegeven van 2 uur met als thema “het astrologische overzicht van 2019”.

Irma Schiffers heeft deze presentatie vertaald en ik heb deze ondertiteld. Bijgaand de trailer. Je kunt de volledige video bestellen voor €22,50 door een mail te sturen naar bob@kuklerfilmliteratuur.nl.

 

3 gedachten over “Kaypacha in Amsterdam 26 mei 2019

 1. Kalki

  Bestaat astrologie ook in parallele universa?: Het is wel de opdracht van ‘t licht dat wij hier op Aarde het beter en veel wetenschappelijker gaan doen dan onze ‘dubbelgangers’ in de zogenaamde parallele universa. Om te beginnen zouden we dit onder de inspiratie van de Maitreya-Kalki-wetenschappers moeten kunnen doen en die vanuit Shambhala iedereen naar ’t LICHT brengen en zowel uitverkorenen onder de mensen redden van totale vernietigingen op Aarde.

 2. Carlo Haan

  Het stukje over verdriet: Waarom doet het pijn en raakt het ons als er iets weg valt?
  Om hier een dieper zin van het leven in te begrijpen is het van belang dat er iets bestaat wat we niet kunnen zien. Alle zintuigen of onderzoeken kunnen nergens iets vinden in het tastbare! Het enige waar we het in een vaste vorm kunnen zien, zijn in de tranen van het verdriet. Maar wat is het en waarom doet het in zekere zin pijn als we iemand of iets verliezen? Dit is in de verwevenheid van de verbindingen. Dit vindt plaats in het onzichtbare etherische veld. Alles is met elkaar verbonden en vormt zo het geheel van al het bestaan. Echter zijn we als mens een afzonderlijk belichaam persoon. We kunnen ons daarom ook verbinden met al het andere! Maar in welke zin dit plaats vind hangt weer af van de betekenis waarmee we ons met het andere of iemand anders verbinden. De persoonlijke belangen en behoefte zijn gekoppeld aan persoonlijke emoties. Dit wordt ook wel de gehechtheid genoemd. We hechten onszelf vanuit deze eigen belangen en behoeftes met het andere. In de relatie met iemand vorm de hechting draden zich met elkaar in het etherische veld. Hoe meer en hoe langer we ermee verbonden zijn hoe meer we in en met elkaar gehecht raken, hier wordt dan ook gesprokken dat we aan elkaar zijn gehecht! Deze hechtingen zitten door het hele lichaam heen en vormen zo een meer volmaaktheid van ieder persoon, samen zijn we een! Als er een moment komt op welke manier dan ook dan zullen er etherische hechtingen los gaan laten dit kun je vergelijken met de hechtingen van een wond die door een arts is gehecht, de draadje moeten er uit gehaald worden en dat doet pijn! Zo doet het uit elkaar halen van waar we aan gehecht zijn ook pijn. We verliezen als het ware een stukje van onszelf. Echter was het daar waar we zo aan gehecht waren geraakt. Deze pijnlijke ervaring geeft verdriet.

  Nemaste
  In liefde en licht verbonden.
  TimeLifeCoaching
  Carlo Haan

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s