Kaypacha 3 februari 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Een heel mooi Pele-rapport van Kaypacha over een zeer bijzondere tijd.

“We hebben een prachtige Maan/Mercurius conjunctie precies gelijk met Venus oploopt met Pluto daarboven. Zaterdag, dat is allemaal in het teken Steenbok. We hebben de Maan, Mercurius, Venus en Pluto in Steenbok. Ja ja ja, zaterdag. En zondag, als het zondag is hebben we de Zon vierkant met Mars en we hebben een nieuwe Maan maandag op 20 graden Waterman, waar ik nog verder en dieper op in ga met dit allemaal. Ik ga daarover nog uit de Sabian Symbols lezen, want dat is zeer krachtig.”

“Een grote witte duif die een boodschap bij zich draagt. Het sleutelwoord daarvoor is het antwoord van spirituele organisaties, dat is de witte duif, voor grondige, vasthoudende, zegevierende individuele inspanningen. Jupiter conjunct de noordelijke maansknoop in Maagd. Mars in Schorpioen, Mercurius-Pluto-Venus in Steenbok; Hallo, ikkan niet meer zeggen dan grondig, vasthoudend, en zegevierend.  Het individu dat zich moedig heeft getoond en met een ontembare geest door zijn cruciale crisis is gegaan, ontvangt de ware, diepe spirituele zegening van het zielenrijk; ‘Missie geslaagd’. Vrede zij met u.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik het nieuwe creëer,
ben ik inspiratie.
En verlies ik geen tijd en kracht
door afgeleid te worden door verzet.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

6 gedachten over “Kaypacha 3 februari 2016; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Joke

    Wat een heerlijk Pele rapport. De boodschap van de nieuwe Maan is echt prachtig, wat hij voorleest uit de Sabian Symbols. Liefs Joke

  2. Mariël

    Wow, wat een prachtige man, prachtig wezen!
    zo’n krachtige/mooie uitleg, het wervelt hier helemaal <3 Yeah
    zoveel dank!
    dankjewel voor de vertaling, super fijn!
    so much love, Namasté

Reageren mag hier: