Harald Kautz-Vella met onder meer uitleg over ‘black goo’

In een aantal uitzendingen op Earth Matters met Arjan Bos en Martijn van Staveren is de term ‘black goo’ gevallen; een kunstmatige intelligentie die onze aarde in de greep heeft. Harald Kautz-Vella heeft bekendheid aan dit fenomeen gegeven afgelopen zomer tijdens een uitgebreide presentatie met heel veel informatie: Bases at Woodborough. In onderstaande presentatie tijdens het congres “Falling to Transhumanism, New Artificial Intelligence (A-I) Assimilaties its Creators” wil hij niet alleen informeren, maar ook inspireren. Ook over hoe we voorbij de Matrix en de kunstmatige intelligentie kunnen komen; dat sluit mooi aan bij wat Martijn van Staveren vertelt tijdens zijn lezingen en tijdens de uitzendingen op Earth Matters: de essentie is het gevoelsbewustzijn. Met Nederlandse ondertiteling.

 

13 gedachten over “Harald Kautz-Vella met onder meer uitleg over ‘black goo’

    1. Bob Kukler Berichtauteur

      Behalve Kypacha die we gewoon wekelijks vertalen en ondertitelen, zijn mijn andere activiteiten in de regel spontaan; ze ontstaan in het nu-moment.

  1. anda642

    Heel veel dank Bob voor deze vertaling . Ik heb ademloos naar deze Harald geluisterd en voel me er zeer door geinspireerd. Precies waar ik nu zit , manifesteren vanuit een heel diep gevoel van verbondenheid. Pure Liefde is wat we nu nodig hebben om werkelijk uit 3d te komen en naar 5 D te gaan. Onvoorwaardelijke Liefde in Eenheid met de Bron vanuit je Hart.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s