Documentaire: De Holist – Niets is wat het lijkt

“Niets is wat het lijkt”. Dat is een thema in mijn roman DE HOLIST. Ik heb besloten om het vervolg op de roman, de documentaire DE HOLIST dat thema mee te geven. Het hoofdstuk “Niets is wat het lijkt” omvat subhoofdstuk 71, dat in de film wordt voorgelezen. Dit subhoofdstuk dat geschreven is in 2017, geredigeerd, gedrukt in 2018 en uitgegeven begin 2019, lijkt een voorspelling van de actuele situatie te zijn. De geïnterviewden in deze film, Peter Toonen, Harriet Algra en Karin-Maria Keser geven alle drie hun eigen visie op de situatie waarin de wereld nu verkeert. En ook hoe we daaruit zouden kunnen komen.

Deze documentaire wordt niet gecommercialiseerd en is gratis op internet te zien, omdar ik zoveel mensen wil uitnodigen om deze documentaire te bekijken. En ik wil je graag aansporen om je eigen onderzoek te doen en niet alles klakkeloos aan te nemen. Niet van ons, maar ook niet van de regering of de mainstream-media. Want niets is wat het lijkt.

4 gedachten over “Documentaire: De Holist – Niets is wat het lijkt

 1. Ilona Roem (gogo unchi black raven)

  Beste Bob Kukler,
  Niet alleen was je boek fantastisch maar nu ook deze documentare.
  Ik heb je boek ‘De Holist’ gelezen en gelezen maar ook bestudeert. Wat je daarin verwoord is zeker wat er nu gebeurt wereldwijd. Dit is bibical, en moet ook gebeuren om het ontwaken vanuit de hypnose te bewerkstelligen. Het is tijd voor de zogenaamde schokkende waarheid die aan alle kanten belicht wordt en nog gaat worden. De geboorte van een nieuwe aarde is pijnlijk maar uiteindelijk zal er een prachtig wezen geboren worden. Ga svp door met je berichten en je boek/film of documentare.

  Ilona Roem (wisdomkeeper/shaman)

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Beste Ilona,
   Dank je wel voor de complimenten. Het zou mooi zijn als meer mensen zich bewust worden van de slavernij van de matrix, die op dit nog eens verergerd wordt al het gekonkel. Dus inderdaad, laten we die nieuwe wereld gaan creëren door echt in onze oorspronkelijke, goddelijke, scheppende kracht te komen en te ZIJN.
   Hartelijke groet,
   Bob

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s