Kaypacha 25 november 2020

Een aparte aflevering, omdat Kaypacha mij benoemt, omdat het een lange aflevering gaat worden en hij weet dat dit voor mij heel heel veel uren werk betekent met de Nederlandse vertaling/ondertiteling. Ik doe het trouwens niet alleen; sinds het begin van dit jaar doe ik het samen met Micha Aine, nadat Irma Schiffers ermee gestopt was. Ik ging ermee door omdat er duizenden mensen zijn die wekelijks de ondertiteling heel erg op prijs stellen. Maar het is een klus, zeker zo’n lange video als deze week.

“En wat hebben we? We hebben deze Maan, Zon, Mercurius, Venus, Jupiter, Saturnus en Pluto. Allemaal binnen 31 graden van elkaar. Tegen midden januari. Markeer je kalenders voor 13 januari. Dit is enorm krachtig. Dus, zelfs… wat ik zeg is; we zouden kunnen zeggen, oh ja Jupiter stond al conjunct naar Saturnus. Of we hebben de Zonsverduistering al gehad. Maar wat ik zeg is dat alles wat is opgebouwd gedurende heel 2020, gaat echt zijn in januari 2021.”

De mantra voor deze week:

Het heden en de toekomst groeien uit het verleden.

En alles wat ik heb gezegd en gedaan.

Bezitten en voelen, lachen en huilen

brengen ons samen als één.

12 gedachten over “Kaypacha 25 november 2020

 1. ilabeurskens

  Hi bob, dank voor al je werk….! Ik heb heel lang naar kaypacha geluisterd maar vind het nu erg lastig omdat ik niet snap dat hij niet ziet wie trump is en wat hij aan het doen is in de wereld ….ben heel benieuwd hoe jij daar in staat ….

  Vriendelijke groet ila beurskens

  Von Samsung Mobile gesendet

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Hi Ila, ik heb het idee dat Kaypacha met de enorme omwentelingen en ook het benoemen van de astrologie van Trump die conjunct is met verwijst

  2. Bob Kukler Berichtauteur

   Hi Ila, ik heb zelf het idee dat Kaypacha astrologisch verwijst dat er in januari nog wel eens grote verrassingen gaan komen
   rondom de presidentsverkiezing. Dus toch Trump. Maar de mainstream media zijn allemaal in handen van de Deep-state.
   Warme groet, Bob

   1. Joke

    Hallo Ila en Bob,
    Het is mij ook niet helemaal duidelijk hoe Kaypacha erin staat. Het houd mij ook bezig.
    Op zijn website newparadigmastrology kom ik wel bij ‘links naar bronnen’ het volgende tegen: ‘Trump is een sociopaat’. Maar hoe hij vertelt over het bijna samenvallen van Trumps geboortehoroscoop en die van de VS. Tja….
    Heeft de VS Trump nodig, of andersom, of hebben ze elkaar (nog steeds) nodig? Maar ja, wat behelst die zonsverduistering op 14 december? Slecht of goed voor Trump (zijn zon staat dan op 13 minuten ervandaan)? Voor de VS? En op 14 december brengen de kiesmannen hun stem uit.
    Ik ben benieuwd hoe de horoscoop van Joe Biden (een late schorpioen, bijna boogschutter) door Kaypacha geduid wordt, en hoe deze zich verhoudt tot die van de Amerika.
    Trump lijkt mij een gevaar is voor de Amerikaanse samenleving, ook de onze, misschien zelfs wereldwijd. Niet nog eens 4 jaar erbij! We hebben misschien mazzel dat Iran nog niet met daden gereageerd heeft op het vermoorden van een van haar beste atoomgeleerde (wat je ook van de Iraanse politiek vindt). De minister van buitenlandse zaken van Amerika heeft recentelijk een bezoek gebracht aan diverse Arabische Staten en ook Israël. Dat vond ik wel verdacht, juist in de laatste weken van Trumps presidentiële macht. En werd Biden daarom niet toegelaten tot geheime briefings? Waar hoopt(e) Trump op?
    Moord is tegennatuurlijk aldus een van de morele wetten, die Kaypacha benoemt.
    Wat Deep State aangaat, weet ik niet zo goed Bob. Zou het, als het bestaat, dan uitmaken wie er president wordt? Als ik het goed begrijp is een president voor hen dan a puppet on a string.
    Kaypacha heeft het o.a over de 7 wetten van de natuur. Nummer 2 houdt in dat alles relatief is. Hierbij zegt hij het volgende: ‘De positie van de waarnemer heeft effect op wat er wordt waargenomen’. Interessant daaraan, daarin is dat dit voor iedereen geldt…… Hai.
    Laten we hopen op een goede afloop, dat waarheden boven tafel komen, en dat het échte gezonde verstand (niet die van dat blaadje en website.eu) preveleert,
    Daarbij onthouden, zoals genoemd in het Pelerapport als een van de wetten, dat ‘er geen goede of slechte mensen bestaan, alleen maar mensen’, en alleen ‘daden zijn goed of slecht’. Maar hoe dan ook ‘de natuur volgt zijn of haar eigen wetten’, en ‘het kan zijn dat je weet wat die zijn ook al weet je niet hoe’.
    We will see. Het zijn bijzondere en spannende tijden. Veel liefde en houdt moed.
    vriendelijke groet Joke

    1. Bob Kukler Berichtauteur

     Hallo Joke,
     Het gaat mij niet om de discussie wie nou de beste zou zijn voor de wereld. Ik denk dat Biden als strohalm van de Deep-state de wereld weer een stap terug zou kunnen brengen. Eigenlijk is dat al gaande. Maar we gaan volgens Kaypacha meer belangrijke dagen krijgen: 14 december, 21 december en 13 januari.Ik ben zelf anders dan Kaypacha wat minder blij met de zware rol die Satunus heeft gespeeld de laatste tijd en die nog wel even aanhoudt.
     Warme groet,
     Bob

     1. Joke

      Hallo Bob,
      Joe Biden een stro-halm van de Deepstate, dat lijkt mij zeer onwaarschijnlijk, eerder een hetze tegen hem.
      Dat Trump de Deepstate aan het ontmantelen was, dat ze hem daar nog verder bij nodig hebben……..
      Als er al een Deep-state bestaat, dan hebben daar alle partijen en presidenten zwaar ongemak van, zowel de republikeinen als de democraten. Wat ik zoal lees heeft een republikein het aanhangig gemaakt, en toen schreef hij over zijn eigen toenmalige republikeinse regering.
      Er wordt zoveel gezegd en beweerd, ter goeder en ter kwader trouw, zodat je door de bomen het bos soms niet meer kunt zien, en het lastig is om onderscheid te kunnen maken. Wie kun je nog vertrouwen, wie kun je nog geloven.

      Waar regeringen natuurlijk altijd wel mee worstelen, is het ambtenarenapparaat en de bureaucratie. In de politiek kunnen er andere ‘poppetjes’ op het toneel verschijnen, maar het is een hele klus om alle ambtenaren mee te krijgen in dat wat je voorstaat. Het is veelal een heel log apparaat. En er zullen altijd krachten zijn die tegen werken.
      Ja, en VS, dat is nog kolossaler. Terroristische aanvallen voorkomen zowel van binnen als van buiten de staten, aanvallen van kwaadwillige regeringen voorkomen enzovoorts. Hoe regel je dat allemaal.

      Hoe dan ook een democratie is een kwetsbare vorm om een samenleving te besturen. We moeten er heel zuinig op zijn, er erg voor waken, dat er geen kandidaten aan de macht komen, die de democratie om zeep helpen. Andersom, vanuit een dictatuur weer democratie te verwerven, is een haast onmogelijke zaak.

      We zullen zien, Bob, hoe het verder gaat.
      Wat ik al eerder schreef: het zijn bijzonder en spannende tijden.
      Fijn om Kaypacha te kunnen volgen, en zo nodig voor de vertaling terug te kunnen vallen op jou en Micha. Een hele klus om die ondertiteling goed te krijgen, petje af, en zeker deze extra lange aflevering! Dus heel veel dank!

      Vriendelijke groet, Joke

      PS afgelopen week je documentaire ‘Ik ben die ik ben’ bekeken. Heel mooi en een bewonderenswaardige man! Weet jij hoe het met hem gaat? Is hij nog ‘onder ons’?

      1. Bob Kukler Berichtauteur

       We zullen het inderdaad zien. ik probeer het nieuws zo genuanceerd mogelijk te volgen. Zonder dat ik de wijsheid in pacht heb. Ik geloof wel dat welke kant dan ook beïnvloed wordt door de machtige elite en op een nog hoger niveau door de kunstmatige intelligentie, hoe je dat maar noemen wilt: astrale krachten, buitenaardse krachten, Saturnus. In ieder geval is die laatste energie op het ogenblik zeer prominent aanwezig met hun laatste stuiptrekkingen. Dat zie je in deze corona-idiotie. Het is opgezet, en dan heb ik ergens al voorspeld in mijn boek. En we kunnen volgens mij daar alleen maar uitkomen als we in onze goddelijke kracht terugkeren. Ik ben nu bezig met het maken van een film en daar hoor je ook interessante visies hierop. Die film verspreid ik over een paar weken gratis. Ook hier.
       Met vriendelijke groet, Bob

 2. Yokewritings

  Micha en Bob, dank je voor jullie mooie werk
  dat het jullie goed mag gaan en tot later…….

  Kaypacha,
  people ara people..
  have fun with your music my dear…….
  thanks for your nice work and passioned joy you keep on charing

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s