Kaypacha 18 november 2020

“Zechariah Sitchin schreef veel over het spijkerschrift. En hij sprak over buitenaardse wezens, de Annunaki. De Annunaki kwamen en ze knoeiden met het DNA van apen om in de eerste plaats mensen te maken. En we hadden virussen. Weet je wat? Virussen knoeien met ons DNA. Met ons DNA is altijd geknoeid geweest. Dit maakt deel uit van de menselijke evolutie, omdat er met ons DNA wordt geknoeid. En ja, nu hebben we farmaceutische bedrijven die ermee knoeien.”

De mantra voor deze week:

Ik ben vrij om te focussen op

wat ik wil dat er groeit.

Ik kies daarom liefde boven angst

als het zaad dat ik wens te zaaien.

15 gedachten over “Kaypacha 18 november 2020

 1. Annette van Pelt

  Omdat reageren mag; met betrekking tot vaccinaties.
  Ik heb het boek ‘Vaccinatie Is Geen Immunisatie’ van Tim O’Shea aangeschaft en daarin staat het Kinder-immunisatieschema vermeld welke in Amerika wordt gevolgd. Ik vind het schrikbarend!
  Baby’s hebben met 18 maanden 36 vaccins ingespoten gekregen en met 12 jaar zijn dat er 68.
  De eerste hepatitis B vaccinatie wordt al bij de geboorte gegeven en dit gaat alléén nog maar over de kindervaccins. Er is ook nog een Adolecentenschema, een Inhaalschema en een Volwassenenschema, waarin 73 extra vaccinaties worden aanbevolen na het 18de jaar.
  Hoe zou het toch komen, zoals Kaypacha zegt; “dat we nu enkele generaties van mensen hebben die niet hebben geleerd hoe ze voor zichzelf moeten denken”? Een gefaald onderwijssysteem?
  De laatste zes jaar is het Rijksvaccinatieprogramma in Nederland weer aangepast.
  ‘We nemen aan dat het injecteren van microben in het bloed van baby’s veilig en wetenschappelijk is, zonder daar nog eens over na te denken’
  ‘Vaccins behoren tot de meest beschermde geheimen in de industrie’

  Let’s wake up together!!

  Met een Hartegroet,
  Annette

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Hallo Annette, ik ben het het met je eens. Het is zeer verontrustend dat ‘onze regering’ deze week met een nieuwe term komt: indirecte vaccinatieplicht. Wat een onzin wordt er over ons uitgestort.
   Warme groet, Bob

 2. Joke

  Ps ik ben nog wat belangrijks vergeten:
  ….. en kiezen voor liefde boven angst, als het zaad dat ik wens te zaaien……
  In hoeverre zaait het genoemde boek, Annette, weer angst, en hoe waar is het, en hoe waar voor ons?
  Als je van liefde uitgaat wat zou je dan doen ten behoeve van je (kwetsbare) medemens? En voor jezelf?
  Think for yourself, hoe waar het SOMS mag zijn dat er niet altijd eerlijk en gerechtvaardigd omgesprongen wordt met… you name it. Maar wil dat zeggen dat niets meer betrouwbaar is? Liefde boven angst kiezen….
  Zo maar wat overdenkselen….

 3. Joke

  Oh, ik zie dat mijn eerste reactie er niet bij staat.
  Blijkbaar iets verkeerd gedaan. Eerste x. 😊.
  Het komt ongeveer neer op t volgende:

  Hallo Annette en Bob,
  Volgens mij doelde Kaypacha met dat de scholen de mensen jarenlang niet geleerd hebben om voor zichzelf te denken, op hoe het nu gaat met de verkiezingen in de VS. Een aanzienlijk aantal mensen er o.a. niet aan wil dat Trump verloren heeft……. hoe ze daar mee omgaan, de mogelijke gevolgen daarvan. Wat zouden ze zeggen, doen als Trump toegeeft? En met alles wat hij gezegd en gedaan heeft in hoeverre kan hij nog toegeven? Interessant…
  Wat het vaccin aangaat, heb ik begrepen dat Kapacha het volgende zei: Er is altijd met ons DNA iets gebeurd, anders waren we niet de mens geworden die we nu zijn. Het heeft geen zin om er tegen te vechten. Het gaat toch gebeuren. Focus op iets anders. Op jezelf en wat je hier wil doen op deze aarde, neer wil zetten, creëeren enz. Zo heb ik het begrepen.
  Liefde boven angst…..
  …. en wat mij betreft is het niet de angst (of is het voorzichtig zijn met?) voor het virus, of het vaccin (dat laatste kun je ook als een daad van liefde zien), maar hoe sommige mensen daar weer mee omgaan, angst over de angst zaaien, ontkenning (zogenaamd in the name of love).
  Bijzondere tijden zijn het! 😉

  Lots of love,
  en een vriendelijke groet,
  Joke

  1. Joke

   Nog een PS2 …. nog wat vergeten……
   Beluister Kaypacha nog een keer op genoemde items. Ben benieuwd wat jullie er dan van vinden. N.a.v. jullie reacties heb ik het nogmaals beluisterd, want misschien had ik het in eerste instantie verkeerd opgevat.

 4. Joke

  PS3 Zijn we of kunnen we ook niet een beetje blij zijn dat we Polio, Rode Hond en andere (nare) ziektes geheel of gedeeltelijk beslecht hebben?
  (stond ook nog in mijn eerste reactie die niet geplaatst is door een foutje mijnerzijds) :-)

 5. Bob Kukler Berichtauteur

  Joke, ik denk dat alles meer kanten heeft. En in mijn visie is het hete corona-verhaal, inclusief vaccin een stuiptrekking van de machtige elite. De huidige werkelijkheid lijkt wel verdacht veel op subhoofdstuk 71 van mijn roman De Holist.
  Warme groet, Bob

  1. Joke

   Hallo Bob, fijn dat mijn reactie er ook mag zijn. Ik weet dat je dit boek hebt geschreven, alleen nog niet gelezen. Misschien komt dat nog, vriendelijke groet Joke

 6. Annette van Pelt

  Hallo Bob, het is alsof je tijdens het schrijven van je boek in een glazen bol hebt kunnen kijken en wat al in de energie aanwezig was hebt kunnen vertalen naar de omstandigheden waarin de ‘mensheid’ nu verkeert. Ik haak niet aan op de angst en ben niet bang voor Covid-19. Ik draag liefst geen mondkapje en ik hoef geen vaccin en liever ook niet indirect (gedwongen).
  “Toets alles en behoud het goede” is mijn levensmotto en “Niets is wat het lijkt”!
  In Amerika woedt een primitieve stammenstrijd vanwege het twee partijen stelsel. Voor eenheidsbewustzijn lijkt het nog een lange weg te gaan.

  Liefs,
  Annette van Pelt

  1. Joke

   Het is zo fijn als mensen je negeren, niet op je reageren, in hun eigen coconnetje blijven zitten. Bedankt Annette en succes met ‘je strijd’.

   1. Annette van Pelt

    Beste Joke, ik ben niet bezig met een strijd, ik probeer mijn bewustzijn te vergroten en ben ik dankbaar voor de wekelijkse vertalingen van het ‘Pele-rapport” van Kaypacha waar ik altijd wel iets kan uithalen wat mij sterkt. Ik zit zéker niet in een coconnetje. Ik vind het òòk niet fijn om genegeerd te worden en daarom wil ik het volgende gedichtje van ‘Ken Wilber’ met je delen;
    “Ik keek en keek
    En wat zag toen mijn blik?
    Wat eerst jou en jij leek
    Bleek echter mij en ik”

    In Lak’ech Ala K’in
    Annette

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s