11 gedachten over “Astrologie voor de ziel 8 juli 2020

 1. JD

  Hi Bob, Het is prachtig. Als Kaypacha stilhoudt wordt het echt interessant. Thuiskomen in de liefdesenergie van Vissen. Neptunus als hogere octaaf van Venus hij heeft het heel mooi verwoord. En zo’n simpel kinderlijke benadering die zo goed aansluit bij de bijzondere energie van dit moment. Gewoon thuiskomen in jezelf in je hart. Even geen ingewikkelde modellen en astro-technische kennis. Maar deze alomvattende liefdesenergie doorvoelen en beleven, hier ingeleid door een vleermuis als symbool van de transformatie die gaande is. Lieve mensen houd het vast en neem het mee in je verdere reis. Veel liefs voor allen.

 2. wil

  Wil Van Der Wind-van Den Berg
  Wil Van Der Wind-van Den Berg Wat een mooi deel met prachtige woorden in een liefdevol gedicht en krachtig vertaald. Dank je wel Bob. En ik heb een verzoek!!!! Aan jou of Tom. Maar juist in deze tijd werd ik getroffen/gepakt door een deel.: Liefde is een visie, niet het oog; het is essentie waardoor we allemaal bevrijding vinden van alle dingen die binden. Ik persoonlijk voel dat hier iets verder mee gedaan mag worden. Je begrijp me precies, zoals ik bedoel. althans dat hoop ik, want ik vind het zo symbolisch…..please.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Ik heb een iets andere visie op hoe we ons kunnen bevrijden, Wil. Niet zozeer de liefde (die is er al, maar we zijn nog steeds niet bevrijd), maar het ‘her-inneren’ van onze liefdeskracht, ofwel onze oorspronkelijke scheppingskracht en die goddelijke kracht weer toe-eigenen. Die hebben we nodig om ons te bevrijden uit de matrix die helemaal onder controle staat van het kunstmatige intelligentieveld.

 3. Verheyen

  Beste Een hemels stuk! Is het mogelijk om deze tekst in mij mailbox te ontvangen. Jullie steken heel wat werk in de ondertiteling waarvoor welgemeende dank. mischien is het mogelijk om de tekst te mailen. Gewaardeerde dank !

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s