Kaypacha 13 mei 2020

Het goddelijke plan, vertrouwen hebben in de goddelijke intelligentie? Volgens Kaypacha is dit genoeg voor deze intense tijden. Maar is dit de oplossing om uit de matrix te komen? Is dit de oplossing om met de gecreëerde pandemie en het krankzinnige, naderende vaccinatiebewijs nog normaal te kunnen leven?

In mijn roman DE HOLIST heeft de hoofdpersonage dialogen met het Hogere Zelf en die geeft aan dat er zeker een goddelijk plan is, maar dat we op aarde te maken hebben met een matrix die het goddelijke plan dwarsboomt. Is dat astrologisch te verklaren? Jazeker. Maar dan moeten we loskomen van het idee dat Saturnus alleen maar vadertje tijd, externe autoriteiten en wetten is. David Icke heeft overtuigend aangetoond dat Saturnus de matrix bepaalt. Hij spreekt ook over de Saturnus-Maan matrix. Ook Harald Kautz-Vella benoemt Saturnus als bron van wat hij noemt Black Goo.

4 gedachten over “Kaypacha 13 mei 2020

 1. Marja

  Er staat een toch wel belangrijke fout in de vertaling; hij zegt namelijk “Sacred relationships” (18:16) ipv secret, dus heilige relaties, geen geheime relaties.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Je hebt gelijk. Het is aan mijn aandacht ontsnapt. Het zijn enorme klussen zowel voor de vertaalster als voor mij. Kan er wel een foutje insluipen.

 2. Lida Wortelboer

  dank je wel voor alle moeite die je doet om ons elke week Kaypacha te brengen..ik ben maar een leek op astrologisch gebied maar volg het al jaren met veel plezier en begrijp zijn standpunt.. maar ook jouw mening over of dit wel genoeg is..ik ga daar volledig in mee maar de rust en t vertrouwen waarover Kaypacha t heeft is voor mij persoonlijk een goede tegenhanger anders sla ik door..voor mij is t belangrijk de balans te vinden.
  gisteren 2as ik de link aan t kijken van David Icke maae kan t niet meer terugkijken..enig idee? nogmaals dank je wel Bob..vind t super dat je dit blijft doen✌👍🏼👏p.s. ik sta al ingeschreven voor de emails..

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Ik weet niet wat er aan de hand was met de link van David Icke. Maar ik heb deze opnieuw toegevoegd

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s