Kaypacha 15 januari 2020; video met Nederlandse ondertiteling

“Venus sextiel Uranus, nu op dit huidige moment. Ze staat daar verderop in Vissen en maakt een mooi sextiel naar Uranus.”

“Mercurius gaat morgen naar Waterman. De Zon gaat aanstaande maandag Waterman binnen. De dingen beginnen een beetje op te schuiven hier.”

“Jupiter komt voorbij en de laatste keer dat we een Jupiter/Saturnus en Pluto-conjunctie hadden, was dat in 1894 of zoiets, voor Christus. Voor de oprichting van Babylon. Ik bedoel te zeggen dat dit bijna 4000 jaar geleden was. We bevinden ons in een grote transitie. En grote transities zijn langzaam.”

“Het is tijd om een stap achteruit te doen. Achteruit te stappen. Stap eruit. Bekijk dingen van bovenaf. Van buitenaf. Ga weg uit je conventionele routine en je normale patronen, en ga echt initiëren, innoveren, maak een voorstelling. Waterman is de toekomst en wat is nu de uitdaging die we hebben? (…)We hebben allemaal een verleden. Het maakt niet uit of je in de twintig, dertig, veertig, vijftig bent, of het nu om dit leven of andere levens gaat, we hebben een verleden. We hebben gewoonten. We hebben conditionering.”

De mantra voor deze week:

Ik word altijd en eeuwig herinnerd

aan de beperkingen van tijd en ruimte.

Maar in plaats van dat het me eronder krijgt,

moet ik mijn tempo opvoeren.

Wil je inzicht, vooruitzichten en advies betreffende je eigen, persoonlijke situatie dan kun je ons bereiken via het volgende nummer:
Noëlle van der Bruggen, werkzaam bij http://www.antwoordeneninzichten.nl<http://www.antwoordeneninzichten.nl>  (boxnummer 48)
Irma Schiffers,werkzaam bij http://www.antwoordeneninzichten.nl <http://www.antwoordeneninzichten.nl>  (boxnummer 46)
Bob Kukler,werkzaam bij ‘Paragnost-Eddie.nl’ <https://www.paragnost-eddie.nl>  (boxnummer 80)

Je hebt tevens sinds kort de unieke gelegenheid om een consult te krijgen van Noëlle en Irma samen, die elk vanuit hun eigen disciplines al jarenlang samenwerken.  Zie: http://www.antwoordeneninzichten.nl <http://www.antwoordeneninzichten.nl>  (boxnummer 19)

2 gedachten over “Kaypacha 15 januari 2020; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Jaya Maitreya Kalki

  De astrologische transit gaat over die van het oude Vissen tijdperk naar die van het volgende – dit ook volgens meerdere organisaties – : Namelijk dat het Waterman tijdperk is begonnen, beste vrienden!

  De Almachtige is zij/hij en zowel de vele Goden en Engelen, allen wel als de ‘Tree Tenders’ zijnde, zijn zij die pogingen ondernemen om als nog veel ‘positieve geniale wezens’ in dit Universum te redden. Zij doen dat door veel wezens uit dit Universum te evacueren naar minimaal 1 ander Universum. Dit nu doordat de virussen, zware verwondingen en infecties van ons Universum, deze zullen doen laten uitsterven. Dit ook vooral doordat er voortijdig ‘fractale virus
  en’ geïmplementeerd zijn geweest bij aanvang van de schepping van ons Universum en dit veroorzaakt door de ‘Alternate-groep’ de Demiurge-satanisten en hun ‘puppy’s’ de minions. De Almachtige en dergelijke zullen dit nu alles voor altijd moeten gaan elimineren. Dit dus nog voordat er andere nieuwe ‘Waterman’ -Bronnen met -Oneindige Universa worden gecreëerd en waar deze ‘positieve geniale wezens’ naar toe zullen worden geëvacueerd.

  De waarheid is dus wel dat namelijk het egoistisch beestachtig monsterlijk als ‘vormloos niets’ en het vernietigend Oneindig Licht, de Eeuwig Alwetende en Almachtige, dit ook als Oneindig Onvoorwaardelijke Liefde zijnde, zijn deze dus nalatig geweest in het preventief bestrijden van het kwaad. Kan ik daarom niet langer het risico nemen en veel wezens in dit Universum zal ik dus daarom moeten redden en bevrijden. Door zelf – en nu dit wel makkelijk mogelijk is in dit nieuwe ‘Waterman tijdperk’ – eerst een BRON en een Oneindig Universum tegelijkertijd te worden. En mij zowel aan te sluiten bij de Almachtige ‘Tree Tenders’. Ik adviseer iedereen dit eveneens te gaan doen!

  Dus nu speciaal voor het NU aangetreden Waterman Tijdperk ook nog eens de volgende waarheid:
  Mensen zijn zelf de horror door vooral als dito de horror collectief te ontkennen en waar we ons met ons allen wel nu in bevinden; een WOIII komt er niet en omdat de mensheid, de aarde, het universum zo al zo zal uitsterven aan het ‘fractaal virus’, de zware verwondingen en de dodeliike infecties en welke al zijn geïmplementeerd nog zelfs voor de start van de creatie van ons universum( https://www.ellaster.nl/…/tanaath-fractaal-virus-grote-gev…/ ). Slechts 2 zaken kunnen het ‘tij’ nog keren, 1- het visualiseren van een positieve toekomst-visie( https://www.ellaster.nl/…/tanaath-positieve-gedachten-kunn…/ ) en waardoor het universum en dergelijke op wonderbaarlijke wijze als nog gezond wordt gemaakt en tot genezing gaat komen, of 2- dat wanneer de ‘killer shot’ als nog gaat plaats vinden, dat veel ‘positieve geniale wezens’ uit dit universum door aliens/ufo’s geëvacueerd gaan worden naar andere ‘Bronnen’ en de daarbij behorende oneindige universa, dit wel ten behoeve van hun zelfbehoud en dus wel van deze ‘positieve geniale wezens’. De rest van de mensen en wezens die zullen achterblijven in dit ten doden opgeschreven universum, zullen te samen met dit universum totaal verdwijnen in de uiteindelijke waarheid van het ‘vormloos niets’.

  Meld je daarom aan voor de groep- en massa- meditaties en zowel voor positieve acties ten behoeve van de Almachtige Jezus-Maitreya-Kalki-wetenschappers: Tel. 06-17037501.

 2. nicolaers

  dankjewel!! wauw wat een boodschap weer van Kaypacha, die jullie weer zo mooi vertaalden!! graag de geschreven tekst om nog een te herlezen! hartelijke groet, Elisabeth en Georges

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s