Kaypacha 27 november 2019; video met Nederlandse ondertiteling

“Voor mij is Neptunus liefde, Vissen is liefde; multidimensionaal bewustzijn; het is het collectief onbewuste, het is de eenheid van al het leven, van de liefde. Het verbindt alle leven, alles van de kosmos, de melkwegstelsels, het multiversum in de verenigde veldtheorie.”

“En Venus op de zuidelijke maansknoop, en Jupiter komt ook naar de zuidelijke maansknoop toe, dat brengt een hoop zaken uit het verleden naar boven waar we naar zullen moeten kijken. Mee af moeten rekenen, mee te maken zullen hebben. En ik denk dat het ook heel veel te maken heeft met corruptie.”

“Dus het leven is altijd, is als een bloem die groeit vanuit de knop en gaat bloeien. En deze evolutie leidt tot persoonlijke zelfexpressie. We komen in onze volle, creatieve, wonderlijke vorm van zijn. En dan geven we daar uitdrukking aan, we delen het, we creëren dingen. Schilderen, schrijven, spreken, acteren, dansen, wat dan ook. We creëren nieuwe dingen.”

De mantra voor deze week:
Er is goed en fout en goed en slecht
dat is zo duidelijk als de neus op mijn gezicht.
Ik moet gaan opstaan en het uit gaan spreken
voordat het te laat is.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook zijn deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

Nu is ook net de ondertiteling van de presentatie van Kaypacha in Amsterdam beschikbaar.

De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s