Kaypacha 4 september 2019; video met Nederlandse ondertiteling

“Dus Maagd is dat proces. Het scheidt het kaf van het koren. Maagd wordt altijd geassocieerd met de oogsttijd. In het noordelijk halfrond is het tijd om voor de boeren om naar buiten te gaan en maïs en de sojabonen binnen te halen. Ze gaan oogsten wat ze hebben gezaaid.
Dus dit gaat over het kaf van het koren scheiden. En wat kunnen we wel stellen? Er is nogal wat kaf en maar een heel klein beetje koren.”

“De Boogschutter/Tweelingen-as is de ‘denk-as’ waar we denken over dingen, het associëren en communiceren, onze ideeën en overtuigingen etc. En dat is het hele jaar aan de gang, ik heb het al gehad over Jupiter vierkant Neptunus. Steeds weer opnieuw, uitpluizen wat wáár is, en dat van jezelf maken. Fake News en valse profeten, en onzin die naar buiten wordt gegooid.”

“De Jupiter/Saturnus-conjunctie die in januari plaatsvindt, is een twintigjarige cyclus. Dus we bevinden ons in de afsluitende fase van een twintigjarige cyclus.”

De mantra voor deze week:
Ik weet nu dat dit meer tijd
zal vragen dan ik had verwacht.
Ter voorbereiding op het delen van mijn waarheid
zal ik nog meer weg moeten laten

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook zijn deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

Nu is ook net de ondertiteling van de presentatie van Kaypacha in Amsterdam beschikbaar.

De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

En misschien heb je interesse in de workshop op 7 september onder de titel: De reis naar de oorspronkelijke schepper in jezelf’?

 

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s