Kaypacha 14 augustus 2019; video met Nederlandse ondertiteling

“En het belangrijkste is de Zon conjunct Venus, conjunct Mars. Het mannelijke en het vrouwelijke die samenkomen, onder de paraplu van de grote Zonsbestemming.(…) Het mannelijke en het vrouwelijke die samenkomen, ja… en dat hoeft niet altijd een picknick te betekenen. Want we hebben ook altijd de keerzijde van de medaille, en dat gaat over de oorlog tussen de seksen.”

“Je loopt in een donkere kamer. Het is een groot mysterie. De vrouw is een groot mysterie. Wat is er in deze kamer, wat ga je doen? Je doet het licht aan. En alles wordt onthuld in het licht. Dus het mannelijke onthult, niet alleen de vrouw aan zichzelf, maar het opent de vruchten van de vrouw. Het zaad om vruchten te kunnen geven. Om de toekomst te brengen.”

“De vrouwen hebben het gehad om gebruikt te worden, misbruikt te worden, tot object gemaakt te worden. En verkracht te worden en verkocht. En weet je, dit komt gewoon aan de oppervlakte.”

De mantra voor deze week:
Creatie is een gewelddadige handeling
Het sterven van wat er voorheen was
Het is aan ons om het met liefde te doordringen
Zodat het resultaat ‘méér’ is

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook zijn deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

Nu is ook net de ondertiteling van de presentatie van Kaypacha in Amsterdam beschikbaar.

De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

En misschien heb je interesse in de workshop op 7 september onder de titel: De reis naar de oorspronkelijke schepper in jezelf’?

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s