Kaypacha 10 juli 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een heel apart Pele-rapport; eigenlijk gebeuren de dingen die hij zegt meteen achter zijn rug.

“En Saturnus op de zuidelijke maansknoop in oppositie met de Zon, en Venus op de noordknoop is extreem sterk als het gaat om de taak die echt moeilijk is, maar de beloning kan geweldig zijn. De beloning kan geweldig zijn.” ”

Maar als je dan naar Kreeft gaat, ga je in het gevoel zitten. En die gevoelens zijn om je heen. Je weet dan dat we allemaal maar mens zijn, we doen allemaal ons uiterste best. We groeien allemaal, en niemand is perfect, er zijn geen verkeerde gevoelens. Als ik bedroefd ben, boos of blij, is dat niet fout.Ik voel me gewoon verdrietig, boos of blij. Onze gevoelens komen opzetten en laten ons onszelf zien. Ze laten ons zien wat we nodig hebben.”

“Dit is Mercurius retrograde, Mercurius die terugloopt. Hij komt terug in Leeuw, gaat terug naar Kreeft. En dat helpt ons te reflecteren, terug te kijken naar onze persoonlijke, subjectieve behoeften, gevoelens en angsten. En dat brengt me bij de mantra.” Ik zal voor mezelf gaan zorgen en mezelf eren, mijn behoeften, angsten en verlangens. Terwijl ik ook geduldig zal luisteren naar en zal samenwerken met anderen.”

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

Nu is ook net de ondertiteling van de presentatie van Kaypacha in Amsterdam beschikbaar.

 

 

Een gedachte over “Kaypacha 10 juli 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Carlo Haan

  Kaypacha Pelle report.

  Dit keer wil het onderwerp over gehechtheid uitleggen!
  Daarvanuit ontstaat er gehechtheid aan bijvoorbeeld onszelf (ego) of materiele zaken of aan verwachtingen van andere of de wereld???

  Zoals wordt verteld zijn we met alles verbonden.
  Dit verbindingsveld, ook wel het etherische, morfogenetische, of eenheidsveld genoemd zit om ons heen en zit ook in ons. We zijn een onderdeel van en in het veld.

  Vanuit de status afhankelijkheid als kind hebben we belangen en behoeftes. In hoeverre eenieder dit nodig heeft hangt af van de normen en waarde die de ziel nodig heeft om bewust te worden wie hij/zij in de leven is.
  Met andere worden wat is het denkt het waard om hier op aarde als kind of mensen wezen te mogen zijn!!!

  Vanuit dit onbewuste stadium waarin het verkeerd maar wel voelt wat het nodig heeft, zal het signalen afgeven naar de buitenwereld omdat het daarvan afhankelijk, en deze aan de voorwaarde van de belangen en behoeftes te verkrijgen.
  Als aan alles zou worden voldaan, zal het bevredig zijn en voldaan.

  Als dit niet of onvoldoende aan wordt voldaan, zal het mee signalen gaan afgeven aan de buiten wereld. Dit om het nog duidelijker te laten blijken dat er onvoldoende aandacht wordt gegeven aan de belangen en behoeftes die deze ziel nodig heeft.

  Als dit tijdens de opvoeding geregeld als ”gebrek aan” wordt herhaald, ontstaat er een verstoord zelfbeeld.
  Tevens zal dit als een imprint in de veronderstelling worden geprogrammeerd.
  Deze gedachten over gaan gepaard met emoties en gevoelens.

  Nu we dit als gebrek of tekortkoming aan … hebben ervaren en we bevinden ons nog in de onbewuste staat van het kind zijn, zal er vanuit de gedachten aan afhankelijkheid de voldoening nog steeds van de buitenwereld worden verwacht.
  Hiernaast is dit ook te verklaren omdat het niet is gestimuleerd en voor gedaan hoe we dit moeten leren aan onszelf te geven.
  Uiteraard niet meer door te schreeuwen of voorwaardes aan andere op te leggen enz.

  In hoeverre eenieder mens in deze stadium van bewust of onbewustzijn verkeerd kan worden herleid door zijn of haar gedrag. Deze uitingen zitten verweven met de gehechtheid aan die voorwaarde waarvan deze ziel denkt dat het het kan opeisen of verwachten van andere of de wereld om hem/haar heen.

  Welke emotie hier achter zit zal een rol gaan spelen in de gezondheid van deze persoon, het zal persoonlijk geconfronteerd worden met het verstoorde zelfbeeld die hierdoor is ontstaan.

  Zoals Kaypache het inhouden van de adem (spanningen) verwijst naar astma, is de kern emotie welke hier achter zit verdriet. Verdriet zit verbonden (gehecht) aan de longen.
  De gedachten welke het verdriet oproept vanuit de herinnering van wat er zich in het verleden heeft gevormd, zal het functioneren van de longen beïnvloeden waardoor het uit balans raakt. Hierdoor worden de longen beïnvloed en kwetsbaar (gevoelig) voor (long) ontstekingen, enz.

  Wil je er meer ov weten stuur dan een PB naar TimeLifeCoaching@gmail.com

  In liefde en licht verbonden.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s