Kaypacha 3 juli 2019; video met Nederlandse ondertiteling

“Astrologie en ik: ik wil graag in de toekomst leven. De toekomst. De toekomst.Maar de Maan en Kreeft hebben te maken met het verleden.
En nu hebben we de noordelijke maansknoop, die te maken heeft met de toekomst en die duikt het verleden in. Daar gaat het over, nietwaar?”

“Dus we trekken ons terug en we sluiten ons af om onszelf te beschermen.Om dan werkelijk in een ruimte terecht te komen waarin we ons veilig voelen. En het andere aspect wat we willen, is dat we ons krachtig en sterk voelen. En ons capabel voelen. En zoals je weet is de wereld constant dingen aan het eisen en ze hebben ons nodig en ze willen meer en verwachten ook meer van ons.”

“En we bouwen muren om ons heen, muren ter bescherming om ons heen. En dan leven we ons leven niet ten volle, toch? We zijn niet meer open, toch? Je moet je kwetsbaar opstellen om de mysteriën van het leven te ervaren. Dus onze muren, die dienen ter bescherming of voor overleving en van verloochening.”

De mantra voor deze week:
Ik moet echt van mezelf gaan houden
om terug te kunnen gaan.
En de wonden te helen van mijn persoonlijke verleden
om mijn leven op het juiste spoor te houden.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

Nu is ook net de ondertiteling van de presentatie van Kaypacha in Amsterdam beschikbaar.

De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

 

3 gedachten over “Kaypacha 3 juli 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Joke

  Wat een geweldig duidelijk Pele rapport. Ik wist deze dingen wel, maar ik dacht altijd de eerste 7 levensjaren. Ik ben in de oorlog geboren op Kerstmis. Het verklaart zoveel van mijn eerste 3 kinderjaren en mij soms onveilig in deze wereld voelen. Tranen in mijn ogen.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   In de eerste drie jaren ‘schrijven we het script’ voor ons levensverhaal. En we mogen de 9 maanden daarvoor er bij optellen. En misschien nog wel een beetje meer. Want mijn wezenlijke kosmische geboortepijn zit nog vóór de incarnatie. Zie mijn roman De Holist. En we mogen ook beseffen dat tijd een illusie is.

 2. Carlo Haan

  Wat misschien ook wel interessant is om te weten zijn de 3×6 jaar cyclus naar volwassenheid! Dit is uiteraard voor iedereen anders en uniek te noemen, omdat hier aan vast de persoonlijke aspecten van de verwezenlijking vanuit de ziel in weggelegd zijn. De eerste 6 jaar staan in verbinding met de kleur rood en de wortel chakra,in deze eerste fase identificeren we ons met het eigen fysiek lichaam en de materiele wereld om ons heen. Verstorende factoren: Hebzucht en het onnatuurlijk hechten aan het fysieke en de materie. Vanaf de 6e t/m het 12e jaar staan we in verbinding met oranje en wordt de 2e chakra ontwikkeld, deze fase staat voor het ontwikkelen van de emotionele en de seksualiteit. Verstorende factoren: verkeerd gebruik of misbruik, verstoord beeld bij het gevoel dat we hebben van de buiten wereld. In het 12e t/m 18e jaar staan we in verbinding met geel en de zonnevlecht chakra, in deze fase ontwikkeld het eigen ego identiteit. Verstorende factoren: De gedachtenkracht over het verbonden zijn met het gevoel. In deze 3 fase legt het fundament weerlegt waarop we staan, deze is gebaseerd op de imprints de we hebben opgenomen als waarnemer vanuit onszelf en de omgeving waarin we zijn opgegroeid. Deze vormen en beïnvloeden de gevoelens en gedachten welke vanuit deze overtuigingen de waarheid genereerd. De verstorende factoren: Het zelfbeeld en het beeld dat we hebben over andere en de wereld om ons heen. Grootste factor die overheerst en vanuit de kwetsbare wezen die we als kind zijn is ANGST. Oplossing: Dit is het levenspad voor iedere ziel en kan alleen overwonnen worden door (ZELF) LIEFDE. Heb je hier nog vragen over of wil je er meer van weten? stuur mij dan een persoonlijk bericht. In liefde en licht verbonden TimeLifeCoaching Carlo Haan

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s