Hoe kan de mens uit de matrix komen?

Op 23 juni 2019 heb ik een presentatie gegeven tijdens het congres Earth & Beyond onder de titel ‘Hoe kan de mens zich uit de matrix bevrijden?’

De intentie is dat er nog meer presentaties gaan komen, o.a. op 20 september aanstaande in Geeraardsbergen (België). En waarschijnlijk daarna ook in Noord-Nederland.

Dit is de trailer van de eerste presentatie.

Wil je komen op een presentatie? Mail me via: bob@kuklerfilmliteratuur.nl
Via dit adres kun je ook mijn roman DE HOLIST bestellen.

Hartelijke groet,
Bob

 

 

2 gedachten over “Hoe kan de mens uit de matrix komen?

 1. Marlena Vandecasteele

  Beste BOB, Het lijk wel interessant in Geraardsbergen is vlak bij maar welk uur en welke straat ? Ik kan het doorsturen naar mijn vrienden maar moet wel de juiste gegevens hebben. Groeten Marlena

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

  ________________________________

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Polyvalente zaal De Krakeling
   Gaverstraat 37D, 9500 Geraardsbergen
   Map verbergen

   Verhuurbedrijf
   +32 2 880 53 00
   rob@cetio.be
   Routebeschrijving
   envelope
   Uitgenodigd door Mieke Coigné
   Info
   Discussie
   3 gaan · 16 zijn geïnteresseerd
   +6
   Mieke, Tjeu en 10 anderen gaan of zijn geïnteresseerd
   Chatbericht
   Voorgestelde vrienden

   Isabelle Baert

   Uitnodigen

   Siemee Daiko

   Uitnodigen

   Jeanine Vanbockryck

   Uitnodigen
   Delen
   Details
   Lezing1 ‘Ziekte en Gezondheid door Tjeu Teuwen

   Wie is Tjeu Teuwen?

   Reeds vroeg in zijn leven, dat begon in 1950, werd Tjeu Teuwen geconfronteerd met de dualiteit tussen zijn innerlijke wereld en de beleving van wat iedereen rondom hem ‘het leven’ noemde.

   Ondanks deze confrontatie eindigde Tjeu zijn ingenieursstudie en werd hij aangetrokken tot de technische wereld van de communicatie en wat later zou blijken is dat communicatie ook weer zijn sterkte in het overbrengen van zijn beleving vanuit de innerlijke wereld is.

   De boeken van Carlos Castaneda werden de eerste echte roep om zich te verdiepen in andere realiteiten. Tjeu vatte zijn ontdekkingstocht aan. Hij verdiepte zich in Mazdaznan, een Ayurvedische levensbenadering. Hij volgde daarna een opleiding makrobiotiek aan het Kushi Instituut waarin zowel anatomie, fysiologie als pathologie in een nieuw kader kwamen te staan.
   Het belang van voeding en voeding als communicatie met het universum was de volgende stap.

   Eenmaal deze weg gekozen was er geen weg terug. Hij verdiepte zich in chakratherapie, evolutiepsychologie en relatietherapie. Deze opleidingen vormden mede de basis voor een universele visie die zich steeds verder uitbreidt met nieuwe ervaringen.

   Vanuit deze ervaringen en inzichten ontstond de behoefte om zijn kennis en inzichten te delen met een ieder die ze wilde ontvangen. Tjeu beschouwt het dan ook als een privilege dat zijn weg naar de ontwikkeling van een natuurlijk product leidde, waarvan de kennis hem aangeboden werd via zijn doelbewust gekozen pad.
   We leven in een boeiende maar ook uitdagende tijd! Hierbij wordt onze gezondheid bijna dagelijks aangevallen en moet ons immuunsysteem bijna constant inspringen om ons leven in balans te houden.

   De verminderde kwaliteit van onze voeding, stress, Elektromagnetische straling door de antennes en mobieltjes, WiFi en de aankomende 5G, drugs, suikers, genotsmiddelen teveel sport of net te weinig beweging….het zijn allemaal factoren die bijdragen tot een groeiend aantal mensen die gebukt gaan onder de symptomen van chronische ziekten.
   Allergieën, huidziekten, diabetes, Alzheimer, Dementie, fybromyalgie, MS, gluten, hartproblemen diabetes….tot kanker toe zijn allemaal problemen die ontstaan door onze levenswijze over de laatste generaties heen.
   Gelukkig hoeven we niet te wanhopen en biedt de natuur ons middelen aan die ons lichaam versterken om deze uitdagingen te voorkomen en zelfs het hoofd te bieden.
   In deze lezing wordt u een weg getoond die volledig gestoeld is op natuurlijke supplementen die een ongeziene invloed uitoefenen om ons lichaam terug in balans te krijgen om weer van een gezond en gelukkig leven te mogen genieten.

   Curcumine, het actieve bestanddeel van de kurkumawortel zal u voorgesteld worden….u zal verbaasd staan wat dit plantje voor u in petto heeft!
   Transfer Factors zijn stofjes die onze moeder ons meegeeft met de eerste moedermelk (biest). Deze dragen het immuunsysteem van de moeder over op het kind. De ontdekking hiervan viel samen met de opkomst van de anti-biotica en om bepaalde , ’begrijpelijke’ redenen spitste de farmacie zich toe op dit laatste. Waar antibiotica het leven aanvalt gaan transferfactoren het net ondersteunen. Het immuunsysteem komt terug in balans en we kunnen het leven terug aan vanuit onze kracht!!

   Deze lezing zet alles in een breed universeel kader…..een openbaring voor velen!!!

   Lezing 2 ‘Het Osirisch model’ door Bob Kukler, auteur van ‘De Holist’

   Wie is Bob Kukler?
   Als kind was Bob zich al ervan bewust dat hij niet ‘normaal’ was in de zin zoals we denken dat we in de wereld normaal moeten zijn. Er was de herinnering van de afkomst van een ver sterrenstelsel en ook de moeilijkheid om hier als mens te incarneren. Dit is allemaal beschreven in zijn roman ‘De Holist’ die in februari 2019 is verschenen.

   Bob is na zijn studie Nederlandse taal- en letterkunde als tekstschrijver en strateeg in de marketingcommunicatie gaan werken. Na een ‘wake-up call’, waarbij hij weer in contact kwam met het hogere bewustzijn en hij stap voor stap alles losgelaten heeft en ervoor gekozen om bij te dragen aan de transitie van de mensheid naar het nieuwe tijdperk.

   Toen het duidelijk werd dat zijn creatieve kwaliteiten zijn ‘unieke kleur’ bepaalden om bij te dragen aan deze transitie, heeft hij zich omgeschoold tot filmmaker.

   Twee documentaires van zijn hand zijn op televisie uitgezonden: IK BEN DIE IK BEN (december 2011) en OVER DE GRENS (februari en maart 2013). Daarnaast heeft hij de documentaire ‘JHERONIMUS BOSCH, 500 jaar zijn tijd vooruit’ gemaakt die in de zomer van 2016 drie en een halve maand gedraaid heeft in een theater in Den Bosch.

   Het schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan, vandaar dat hij de afgelopen jaren diverse artikelen en blogs geschreven heeft en besloten heeft om zijn levenswerk, de roman ‘De Holist’ te schrijven. Het vervolg hierop is een film ‘De Holist’. Een essentieel thema in de ‘De Holist’ is dat we weer kunnen terugkeren naar onze oorspronkelijke scheppingskracht.

   Het Osirisch model wordt door Bob als een zeer inspirerende weg naar onze oorspronkelijke scheppingskracht uitgelegd.

   Het boek is ter plaatse aan te schaffen.

   We verwachten een massale opkomst voor deze twee inspirerende kanjers uit Nederland!

   Inschrijven kan vanaf vandaag via info@miekecoigne.com
   Je plaats is gereserveerd na inschrijving.

   Inkom: 15 Euro storten op BE41 0635 3319 6810 melding:
   Evenement 20 september 2019

   Ontvangst vanaf 18u30
   Begin lezing 1: stipt om 19 uur

   We verwelkomen Bob en Tjeu in Geraardsbergen met een heel warm hart.

   Delen van het evenement wordt gewaardeerd.

   Hartelijke lichtgroet
   Mieke
   Meer weergeven
   Over de locatie
   Polyvalente zaal De Krakeling
   Verhuurbedrijf · 52 vind-ik-leuks
   Naar pagina gaan
   Galerij
   Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, zittende mensen, kerstboom, nacht en binnenAfbeelding kan het volgende bevatten: nacht en tekstAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon
   Polyvalente zaal De Krakeling
   Gaverstraat 37D, 9500 Geraardsbergen
   Om 19.00 uur

   Inschrijven kan via de volgende link:
   https://www.miekecoigne.com/lezing-tjeu-en-bob

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s