Kaypacha 12 juni 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“En in ons leven, als menselijke wezens, duiken we als het ware recht naar beneden vanuit onze onsterfelijkheid naar onze sterfelijkheid. Om onze unieke gaven te ontdekken, ons goud, onze schat. En dan is de reis van de held erop gebaseerd dat we weer omhoog komen, het offeren en het weggeven. En dat moment is dat we de heldin zijn geworden. Dat is het moment dat we de held zijn geworden. Dat is het moment dat ons leven verheven is.”

De mantra voor deze week is:
Er zijn wetten die het leven regelen,
Buiten de wil om van de mens
En hoe dichter ik bij de bron kom
Hoe meer ik begin te begrijpen

“Het begrijpen van die wetten. Begrijpen hoe we een spirituele ervaring kunnen maken van ons leven. En Saturnus, Pluto en de zuidknoop is als het aanroepen van die hogere wetten, met een grotere integriteit. Ten gunste van het geheel, de toekomstige generaties. Dus we moeten afdalen en daarin terechtkomen met deze Kreeft, Mars, Mercurius, noordknoop. In onszelf terechtkomen en die schat vinden, dat goud, die zeesterren. En daarna oprijzen.
En niet vast komen te zitten. Je wilt niet vast komen te zitten in dat kind, je wilt niet midden in al die dingen vast komen te zitten. Je wilt juist gewoon doorgaan. Doe die sinusgolf. Doe die sinusgolf. Naar beneden en dan komen we weer naar boven.”

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je ook bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.

5 gedachten over “Kaypacha 12 juni 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Jaya Maitreya

  Het terugdringen van de wereldbevolking en bovendien de rest onderdrukken zal men dit willen doen via K.I. en het chippen van mensen en bij het gebrek van de bezieling middels liefde en compassie zal dit nog lukken ook. Tenzij deze plannen van de bilderberggroep(maar ook de illuminati) en die weliswaar gebrand zijn op de strijd, een halt zal worden toegeroepen door de bemiddeling van de aankomende Boeddha-Christus en die deze planeet wel tot een eenheid zal weten te maken zonder al te vele reducties en onderdrukkingen.

  Via Kunstmatige Intelligentie, chippen van mensen etc. weten de Illuminati en Rothchilds straks volledige controle over de mensheid uit te oefenen en een ieder mens op aarde op de graad nauwkeurig volledig te traceren. Tenzij we nog op tijd zijn en middels buitenaardse hulp dit voortijdig weten te ontkrachten.

 2. Jaya Maitreya

  Donald Trump heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over de werkelijke daders van 9/11 en dus zijn dit niet volgens hem de irakezen etc..Na de vele bewustzijnsvernauwingen en zoals oa. de klimaatontkenning en het terug trekken uit een belangrijk klimaatverdrag/accoord door Trump, heeft hij HIER toch nog een helder momentje, of die daadwerkelijk man en paard gaat benoemen valt echter te betwijfelen? Een ander pluspuntje van Trump, als de grootste wereldleider zijnde, was wel weer dat hij laatst een uitspraak van derden over een Ufo-melding niet perse wilde ontkennen. Is er dan toch nog een beetje hoop voor de mensheid?

  1. Jaya Maitreya

   Eén van de meest opwindende en pakkende onderwerpen waar mensen over speculeren is het idee dat onze realiteit, het universum waarin we leven, niet het enige universum is.

   Mogelijk zijn er meerdere universa, en er wordt zelfs gesproken over verschillende versies van ons universum met een iets andere geschiedenis en iets andere situaties.

   Om te spelen met deze interessante gedachten zul je moeten beginnen om de multiversum-theorie te accepteren. Sommigen noemen het ook wel het omniversum. Dit betekent in feite dat er een oneindig aantal universa zijn die op de een of andere manier parallel zijn aan elkaar.

   Zullen we maar zeggen dat in deze eeuwigheid alles ‘mogelijk is’? ; zo’n inzicht zou je toch op zijn minst ‘verlicht’ moeten maken.

   1. Jaya Maitreya

    45.608 Nederlanders zetten hun handtekening voor een verbod, de publieke tribune was dan ook vol en er was een tweede zaal nodig om iedereen een plek te geven. In haar toespraak gaf Krista van Velzen aan dat het voor de Nederlandse regering tijd is om een keuze te maken: Nederland is óf voor nucleaire ontwapening óf voor het vasthouden aan kernwapens zolang deze bestaan. “De Nederlandse bevolking wil geen kernwapens. Wereldwijd zijn er al 115 landen waar dit massavernietigingswapen is verboden en 139 landen die willen onderhandelen over een verbod. Als de regering geen keuze maakt, komt zij geïsoleerd te staan.”

    Nederland teken gvd. en aub. het VN-nucleair massavernietigingswapen verbod! En voor het te laat is voor de gehele mensheid.

 3. Jaya Maitreya

  We must not let us pull into the suicide elite, their extra 100 billions investments in nucleairpower; which is waste, it would be better to invest this money into climate and 3e world for the poor people; sign against nuclearwaepons on http://www.raelcanada.org on ‘Safe humanity

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s