Kaypacha 22 mei 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“En wat er nog meer aan de hand is, als je goed naar de horoscoop kijkt, dat is zeer interessant als je je met astrologie bezighoudt en je kent je eigen horoscoop goed, dan kun je zien dat we dit weekend de Zon, Mercurius, Cheiron, Uranus, Lillth en Mars allemaal tussen de 3 en 7 graden staan van de respectievelijke tekens waar ze in staan. Dus als je welke planeet dan ook tussen de 3 en de 7 graden hebt staan in ongeacht welk teken, dan zul je de aspecten ervaren. De dingen zullen zich openen, dingen zullen getriggerd worden op een zeer sterke manier en ik zal daar nog wat meer over vertellen”

“Heel sterk is Mars in de eerste graden van Kreeft, waar Mars zal blijven tot 1 juli. Mars reist door Kreeft. Dit is een vuurplaneet in een waterteken. Dat zal veel dingen uit het verleden triggeren, onze kindertijd, problemen met onze moeders, onze behoeften aan emotionele verbinding, onze emotionele onzekerheden en angsten. En morgen exact vierkant naar Cheiron, de gewonde healer in het teken Ram, die Mars als heerser heeft, dus we hebben hier met een verdubbeling te maken, waar een uitdaging in zit”.

“Als ik onzeker ben of ik heb het gevoel dat jij me niet genoeg ziet, me niet vaak genoeg aanraakt, niet genoeg koestert, emotioneel, of je bemoedert me niet of zorgt niet genoeg voor me, dan kan ik wat gaan doen? Als ik bang ben om dat ter sprake te brengen en gewoon te vragen ‘zou je me misschien wat meer willen aanhalen? Kun je me gewoon even vasthouden?”

De mantra voor deze week:
Ik moet goed letten op de verhalen
die ik creëer door mijn doen en laten
Omdat de behoeften en angsten die eronder liggen
jou en mij kunnen maken en breken.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl\

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s