Kaypacha 15 mei 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“We hebben vier planeten na elkaar, dus Venus gaat naar Stier en dan hebben we voor de rest van dit weekend vier planeten; de Zon, Mercurius, Venus en Uranus allemaal in het teken Stier. Mercurius staat helemaal aan het einde, driehoek met Saturnus, morgen en driehoek met Pluto op vrijdag.”

“Dus wat is Stier, tweede huis, met Venus als heerser; Aphrodite, de Godin van de liefde en schoonheid. Schoonheid. En niet alleen schoonheid, maar de vrouwelijke eigenschap om te ontvangen. Dus ze heeft te maken met overvloed. Ze heeft te maken ons vermogen tot liefhebben van onszelf, wat ons een nog groter vermogen tot ontvangen geeft. En dat brengt nog meer overvloed; bezittingen, mensen, liefde, energie in ons leven. In onze ervaring n ze is ook een soort schatkist van deze weelderigheid die schoonheid brengt en schoonheid is. Aphrodite deed niets om mooi te zijn, ze zei ‘dit is schoonheid. Wil je weten wat schoonheid is? Kijk dan naar mij. Ik buig niet, ik vorm niet, laat niets vermaken, schilderen, lift niets, ik doe helemaal niets, dit ben ik.’‘ Dit ben ik. Dat is onvoorwaardelijke zelfliefde. Onvoorwaardelijke zelfaanvaarding. Van onszelf, van ons lichaam..”

De mantra voor deze week:
Het leven helpt me bewuster te zijn
Door tijd te geven en te nemen
geld, liefde en energie
Om mij te laten zien waar het om draait.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl\

3 gedachten over “Kaypacha 15 mei 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Sabine Francet

  Kaypacha is lovely towatch

  he is nice
  he is cute

  he is real
  and unreal good

  may you receive pure love my dear

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s