Kaypacha 24 april 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Dus we hebben dat in mei, juni, juli, augustus, bijna vijf maanden lang dat Saturnus retrograde loopt en evenzo zes maanden Pluto die achteruit loopt.”

“Wat ik nog niet heb benoemd in de introductie, is de zuidelijke maansknoop conjunct Saturnus. Boem! Saturnus loopt vooruit en de knoop gaat retrograde en deze week, dinsdag, staan ze op exact dezelfde graad, 20 graden en zo’n 23 minuten of zoiets, en dan gaat Saturnus retrograde, precies gelijk op met de maansknopen. Oh wow! De zuidelijke maansknoop en Saturnus, die samen op gaan helemaal tot aan 5 oktober. Ze staan slechts twee graden van elkaar af, meestal maar 1 graad.”

“En nu, zestien maanden later, na een hele lange retrograde periode in Waterman, weet je nog, schiet Mars in de rondte en hij komt in een 180 graden oppositie. En nogmaals, de oppositie heeft te maken met relaties, zakelijk, romantisch, andere mensen, samenleving. En daar kijk je nu naar, je onderzoekt, je kijkt ernaar en wat zijn je nieuwe lessen, je nieuwe filosofie over het leven. Ben je werkelijk klaar om dat boek te schrijven. Of die nieuwe groep les te geven of die cursus of zo. Dus dit is echt een grote testperiode”

De mantra voor deze week:
Als het allemaal echt serieus wordt en ik word bang
Moet ik uit mijn hoofd gaan
En me realiseren dat het een test is voor vertrouwen
Omdat ik één ben met het goddelijke

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl\

 

 

5 gedachten over “Kaypacha 24 april 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Carlo Haan

  Wederom dank voor dit bijzondere rapport Kaypacha, Bob bedankt voor het vertalen.
  Ik zou graag eens willen horen van andere waar zei tegenaan lopen, of ze ergens tegen aan lopen! Ik merk namelijk het volgende op; Mijn expertise zit in het bewustzijn van de essentie van onze verwezenlijking en (be)ziel(ling), Dat de gedachten samen met de emoties lichamelijke problemen veroorzaken op de langere termijn. Dat we als kind in de onbewuste staat van afhankelijkheid zitten, en we door de omstandigheden van de periode tot zelfstandigheid als volwassenen we als het waren worden geprogrammeerd. Dat de impact van een schokkenede belevenis een litteken op onze ziel geeft en dat we hierdoor te kampen krijgen met ons zelf volledig kunnen zijn in de perfectie van wie we in werkelijkheid zijn.
  Met de opleiding Omega Healing kunnen alle aspecten welke met de klacht, problemen en of ziekte te maken heeft opgezocht worden en behandeld.
  Elke klacht, probleem of ziekte heeft een psychologische verband of relatie met wat er zich in het lichaam heeft gemanifesteerd. Als er iemand op mijn pad komt dan wil ik hier graag over vertellen en hoe de geest en de emoties die het teweeg brengt, hormonale verstoringen in de organen veroorzaken. En of ze daar naast het regulieren meer over willen te weten komen, zodat ook de kernoorzaak kan worden behandeld. Maar zodra het erop aan komt, dan merk ik dat ze zich er vanaf draaien en er niet over willen praten. Ik heb het gevoel dat ze het nog niet aan kunnen en het te gevoelig of te dicht dan bij hun zelf komt te liggen. Uit liefde en begrip laat ik het dan ook tot daar bij hun. In de situatie waarin in me nu bevind, ontslag, geen werk meer, geen uitkering en inkomsten meer, kan ik dit zien als test of uitdaging en dat ik de moet erin moet houden en dat er een dag komt waarin dat wat de schepping als bewustzijn zaadjes in mij heeft laten groeien tot inzichten en begrijpen, zou ik toch wel heel graag hier meer mee willen doen. Maar op de een of andere manier is het nog niet zo ver!!! Ik krijg meerder verzoeken van andere waar ik ook goed in ben en hun daarmee van dienst kan zijn, maar op de een of andere manier voelt dat niet wat ik uit het diepst van mijn hart wil gaan doen of betekenen voor andere! Wie herken dit ook? wie wil hier eens met mij over praten?

  1. Mariël

   Hallo Carlo,
   Ik herken jou verhaal, ik loop ook vaak tegen deze dingen aan, dat ze me dan vreemd aankijken en zeggen, waar heb je het over?
   Zie dan dat ze in de war raken en als schild zeggen dat ik vreemd en gek ben, dat begrijp ik nu.
   in het kort……7 jaar geleden burn-out, sindsdien geen inkomsten meer, was voor mij een hele stap om alle zogenaamde “zekerheden” los te laten, heb ook ervaren door die deur dicht te gooien, dat er zovelen deuren voor je open gaan.
   Er is ook een andere kant, want steeds als ik in mijn kracht sta word ik ziek, ziekte van Lyme {ik weet nu dat dat ook uit een laboratorium komt} en bij de tandarts heb ik een kwikvergiftiging opgelopen.
   Ben nu de Prachtige serie aan het kijken van Time of the Sixth Sun, waar ze dat allemaal prachtig uitleggen hoe dat komt en hoe wij gemanipuleerd worden en als een soort batterij voor hun werken, er word ook schitterend uitgelegd hoe nu verder………….. zo dankbaar🙏🏽https://timeofthesixthsunlaunch.com/start
   Wil graag met je praten.
   warme groet, Mariël

 2. Kalki

  Where does astrology predicts the next?: On this moment mankind seems to have more interests in pervers beast porno, pedophilia, sexrobots, violance, wars etc. etc. than in revealing Aliens/Ufo’s. But only 1% is needed for Aliens/-Ufo-disclosure to bestow Universal Peace on Earth.

  Love and compassion happens when an individual is willing to go over in teleportation in front of a person, as far as sexrobots are corncerned they are not teleportating and are staying in an animal and beast state for the persons who are using them and aswell will this be the experiences, this animal and beast state, for them and instead of the experiences of light and eternal unconditional love.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s