Kaypacha transcript 17 april 2019

Bijgaand het transcript Kaypacha 17 april 2019

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

2 gedachten over “Kaypacha transcript 17 april 2019

  1. Kalki

    Het volgende is nu inmiddels door de Spirituele Hierarchie en de Astrologie bepaald: De massa wordt mondiger en willen onder de controle uit van de heersend satanische elite en die wel plaats moet gaan maken voor een nieuwe elite en die veel meer naar de stem van het volk/de mensheid luistert.

    De mondigheid van het volk/de mensheid eist nu ook meer een stop op de kernwapenwedloop omdat deze destructief is, verspillling van energie en gelden. Zo wil oa. de EU 13 miljard euro meer investeren in kernwapens en wat nog verontrustende is dat Trump/VS inmiddels aanvang heeft genomen met het starten van een ‘Ruimte-oorlog’ en wanneer dit niet wordt terug gedraaid optionele vernietigingen van (delen) van het heelal en totaal vernietiging van de Aarde/mensheid impliceren. Alleen Aliens/Ufo’s met hun Death Ray’s Mechanism’s zouden nog al dit soort vernietigende kwaad kunnen neutraliseren en ook naast allerlei geweld, oorlogen ook allerlei perverse beestachtige porno-mistanden moeten kunnen elimineren. Slechts als 1% van de mensheid voor zo’n beleid gaat kiezen en volgens Dr. M. S. Greer van siriusdisclosure.com dan zou onze planeet/mensheid Universele Vrede realiseren.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s