Inspireren vanuit de ziel

Als ik mezelf onderzoek op de diepste lagen van wie ik ben – en gedeeltelijk voorbij elke vorm van identificatie, wat op dit moment nog niet echt mogelijk is – dan weet ik dat mijn essentie is om anderen te inspireren. En dat is niet altijd makkelijk, omdat ik ook onder invloed sta van die duistere artificiële krachten die mij telkens willen doen geloven dat ik op mijn gevoelige puntjes niet zou deugen. En dat doet ook bij mij van aauuuuuw! 

En elke keer probeer ik weer op te staan uit die pijn en mijn missie op te pakken door toch anderen te inspireren. Want de inspirator in mij, de inspirator vanuit mijn ziel, gaat voorbij het masker en komt dichter bij wie ik werkelijk ben.

Daarom heb ik in 2011 de film IK BEN DIE IK BEN gemaakt. Deze documentaire is uitgezonden op Nederland 2.

En daarom heb ik mijn roman DE HOLIST geschreven en uitgegeven. Omdat ik zo graag wil inspireren vanuit dat extra laagje van wat ik zie en heb meegemaakt. En dan is het ook zo mooi dat boek ook echt werkelijk gewaardeerd wordt. Zie bijgaand een 5-sterrenrecensie over mijn boek De Holist in Paravisie.

De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

Schermafbeelding 2019-04-15 om 12.44.43

 

 

6 gedachten over “Inspireren vanuit de ziel

 1. Mieke

  Open-hartig en herkenbaar. Dat we de vele lagen van conditioneringen kunnen veranderen om bij ons werkelijke Zijn,IK BEN DIE IK BEN, te komen,is wat we elkaar van harte gunnen. BeZIELde, inspirerende documentaire. Namaste Aloha, so much love.

 2. corinakonst

  De ik ben die ik ben was ontroerend en inspirerend. De crowd power afleveringen zijn ook bar interessant. Bedankt bob

 3. Kalki

  Volgens de http://www.raelcanada.org is het niet zozeer de ziel die existeert, maar de leegte-liefde en licht(wetenschap -aardse en ET-) en nu wel binnen de volgende realiteit: Redden van de democratie?; moet nu met al die voorspelde en dreigende aardse- en ‘space’-oorlogen, inmensen vulcaan-uitbarstingen, inmense astroide-inslagen, ontbossingen, vervuilingen etc. etc. als zodanig de gehele mensheid niet eerder gered worden?
  En zou dat niet anders dan met behulp van het/de leegte-liefdes-licht en zowel de Aliens met hun Ufo’s moeten geschieden? Waar blijven uberhaubt de Aliens met hun Ufo’s nu?

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s