Kaypacha 10 april 2019; video met Nederlandse ondertiteling

“Dit is een tijd waarin we als het ware in een afronding zitten, aan een einde zitten. Vissen is het laatste teken. En we hebben te maken gehad met Mercurius conjunct Neptunus en Venus die op Neptunus afloopt en Lillith die naar Neptunus gaat: einde, afronding, afsluiting van hun hele cyclus, van hun hele beeld, na een jaar rondgelopen te hebben. En Vissen en Neptunus staan voor de droom. En het heeft te maken met mystiek. Het heeft te maken met eenheid en vereniging en goddelijke leiding en het openen van het kruinchakra en liefde.”

De mantra voor deze week:
Het einde van de onschuldige illusie,
maakt het moeilijk om opnieuw erin te geloven
Maar dromen zal ik en met inspanning en vertrouwen
zal ik uiteindelijk zegevieren.

“Dus een soort einde, en dat is waar de mantra over gaat, de balsamische conjuncties en dan, een nieuwe fase. Venus laat Neptunus achter, Mercurius laat Neptunus achter. De Maan loopt weg bij de Zon, dus dat was de mantra van afgelopen week, daar ging het om: de nieuwe Maan, opnieuw starten, opnieuw beginnen. En droom opnieuw, en ga door met doorgaan. En wat ik vanmorgen met dat pad deed, ook al leidt het nergens toe, wat is immers succes, wat is immers mislukking.”

Betekenis ‘balsamisch’

Onze astrologe Noëlle van der Bruggen geeft een nadere uitleg over de vaker door Kaypacha gebruikte term ‘Balsalmic’ zo ook in deze aflevering met betrekking tot ‘balsamische conjuncties’.

Noëlle zegt hierover:
Balsamische conjunctie: de laatste 45 graden tussen een conjunctie van planeten met elkaar, de zon of de maan. Balsamische fase van de maan is de laatste fase van de maan, de nieuwe maan, totdat ze weer te zien is als een sikkeltje van de ‘wassende maan’ fase.

De Balsamische fase zelf is ongelofelijk belangrijk, omdat alles wat zich in de gehele cyclus voordeed en wat onaf of onvolledig is ten opzichte van de oorspronkelijke doel in deze fase tot een hoogtepunt worden gebracht. In vele opzichten is dit een diep gevoel van frustratie, omdat de Ziel zich herinnert dat hij zo veel van het proces al heeft doorlopen en dat er toch nog steeds losse eindjes zijn, dat er nog steeds meer losgelaten zal moeten worden. De sleutel-betekenis van deze fase is een diepgaande uitbreiding van het bewustzijn, de essentie ervan is onthechting, onthechting en nog eens onthechting. Daarom brengt de Balsamische fase de mogelijkheid voor reflectie om het onvolledige tot een hoogtepunt te brengen en er mee af te rekenen.

Noëlle is voor advies en een telefonisch consult bereikbaar op de site www.antwoordeneninzichten.nl (Box nr. 48)  Irma Schiffers (wekelijkse vertaling Kaypacha) is bereikbaar op dezelfde site (Box nr. 46)

2 gedachten over “Kaypacha 10 april 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Sabine Francet

  the view is coming from the inside
  of the air we ‘re breathing
  from the jungle we’ re in

  so we are pure and with work and trust we all continue ..

 2. Kalki

  We zitten inderdaad in een eindtijd en is men(media, politiek, wetenschap etc. etc.) nalatig in het preventief bestrijden bestrijden van cosmische rampen en zoals oa.: “Most of humanity and for example Donald Trump have the intentions to destroy the univers and for example by having secret space-weaponprograms etc. etc., for that reason God(The loveble Light) and Alien-scientists will destroy most of humanity and in orde to safe the rest of mankind and the univers, this is also predicted long ago according to certain scriptures.”.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s