Kaypacha 20 maart 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“De Zon gaat naar Ram, dat is wat de equinox inhoudt. Vandaag, en Mars staat driehoek Pluto, dat is exact vandaag. Mars in Stier, driehoek Pluto, reist samen in een groot vierkant met Venus en dat duurt feitelijk de hele week. Maar Venus staat morgen exact vierkant Mars, donderdag. En het is mooi dat ze sextiel staat met Jupiter. Dat is heel mooi.”

“En het andere waar ik het vandaag over wil hebben, is die bijzondere Mercurius conjunct Neptunus. Mercurius conjunct met Neptunus; Mercurius is naar Vissen gegaan. Op 10 februari. Kwam toen op 18 februari langs Neptunus, ging helemaal naar 29 graden Vissen en zei ‘oh, ik ben vergeten Neptunus iets te vertellen.’ Hij ging retrograde, is nu retrograde en staat stil op exact dezelfde graad, op 16 graden Vissen. Mercurius gaat stil staan en direct lopen op 28 maart. Dus vanaf nu, de 20e tot het einde van de maand staat Mercurius in de orb van een exacte conjunctie met Neptunus. Heel, heel krachtig, zeker omdat het tegelijkertijd is met Venus die vierkant staat met Mars. De Zon die conjunct staat met Cheiron.”

“Mercurius conjunct Neptunus. Dat is het openen van de linker hersenhelft voor het goddelijke. De werking van het goddelijke. Het is echt een geweldige week die de toon zet voor de trilling, voor de horoscoop van het jaar 2019. En dat een enorm potentieel in zich draagt voor zowel het snelle openen en de uitbreiding van bewustzijn naar de wil van het goddelijke.”

De mantra voor deze week
Ik roep Spirit aan vanuit de diepte van mijn ziel,
ik wil je meer van je zien, voelen en horen.
Ik zal tijd en ruimte maken, elke dag
om spirit uit te nodigen en je vragen te blijven.:

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

3 gedachten over “Kaypacha 20 maart 2019; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Kalki

  Kunnen we wel de perverse porno invloed van Pluto op de Aarde en haar mensheid middels de Nashville-verklaring en de God-Jezus-Kalki_wetenschappers verklaringen neutraliseren/genezen? Of moeten we eerst wachten op een bepaalde constellatie?
  Het lijkt anders wel steeds erger te worden op de Aarde en geld dit ook voor geweld en oorlogen oa..

 2. Bernice Rozeboom

  Hallo Bob Kukler,

  Even een vraag; kan het kloppen dat er geen transcript gemaild is n.a.v. de video van Kaypacha 20 mrt jl.? Niet ergens om hoor maar gewoon een vraag of ik deze mss gemist heb.

  Ik ben nl zó blij dat jullie de wekelijke Kaypacha astrology for the soul vertalen 🙏🏼, zowel de video als het transcript.

  Hartelijke groet, Bernice

  >

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s