Kaypacha 13 maart 2019; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Dit is een soort incarnatie van Vissen naar Ram en de volle Maan, nogmaals, dat neemt die innerlijke wereld mee en het is nu tijd om naar buiten te komen. Het is tijd om ons nieuwe zelf te tonen. Het is tijd om onze nieuwe overtuigingen te laten zien, onze nieuwe realiteiten, ons nieuwe bewustzijn.”

“Het betekent echt iets. Het is een hele goede tijd om je zeer bewust te zijn van waar je bent, en met wie je bent en hoe je jezelf naar buiten laat zien, gedurende die psychisch gevoelige tijden. Dit is een tijd waarin de Zon door Vissen gaat waar onze grenzen wegvallen, onze muren zijn naar beneden, onze immuunsystemen zijn weg, en we staan psychisch open in het hart, boem!”

“Het is goed om aan innerlijke reflectie te doen. Mercurius retrograde. En in te voelen op die oude persoonlijkheid en op een liefdevolle manier die oude, angstige, beperkte, onderdrukte persoonlijkheid gedag te zeggen.Want de lente komt eraan, de zonnewende komt eraan. Ram komt eraan en het is tijd om het oude los te laten en onszelf voor te bereiden op vooruitgang in het nieuwe.’

De mantra voor deze week:
Zoals de slang zijn huid afschudt,
laat ik dat nu achter me.
Die oude persoonlijkheid die ik altijd was,
en ik bereid mezelf voor op ‘het stralen’.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. De roman DE HOLIST van Bob Kukler kun je bestellen via www.kuklerfilmliteratuur.nl

3 gedachten over “Kaypacha 13 maart 2019; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Kalki

    Tijd om, astrologisch gezien, naar buiten te treden met Ufo-/Alien-disclosure en omdat zij ook een hogere vorm van ons zelf vertegenwoordigen gebied het ons om met hen te gaan samenwerken en willen we nog zoveel mogelijk mensen redden van allerlei rampen: eis deze samenwerking(iedereen) daarom ook naar de politiek, media, wetenschap etc. toe.

    1. Kalki

      Momenteel is er een grote invloed van de planeet Pluto op de Aarde gaande en wat de oorzaak is van merendeels slechte mensen die zich aan moordend geweld, perverse porno, drugs, buitensporig geld etc. overgeven en zou dit daarom wel genezen moeten worden door de Almachtige en de Goden(Aliens) samen en die daarvoor Death Ray’s Mechanism zullen moeten gebruiken; 1 van die Aliens(Enki) die zich aan deze genezingen wijdt kunnen we vinden op een militair vliegveld te Deelen, Veluwe-Nederland en waar zich een ondergronds Anunnaki-Alien_basis bevind; wie verder deze missie om deze Alien-basis te bezoeken samen met mij wil delen en om Alien-wetenschappen-technologie op te doen, mag mij contacteren: Kalki_me@yahoo.co.uk / 06-17037501.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s