Ontmoeting met multidimensionele wezens

Een fragment uit de roman DE HOLIST.

Ik werd midden in de nacht wakker en kon de slaap niet meer vatten. Dat was niet bijzonder, dat gebeurde mij wel vaker. Maar die nacht was het anders. Ik voelde een vloedgolf aan energie door mijn lichaam stromen, alles in mijn lijf leek onder een hoge spanning te staan. Opeens voelde ik me opgetild worden; het leek of ik werd meegenomen naar een andere werkelijkheid. Een andere, niet-aardse sfeer met veel meer licht en helderheid. Ik reisde door de ruimte en zag op allerlei plaatsen leven dat mij ergens wel een beetje deed denken aan de aarde, maar het was ook weer anders. Die werkelijkheden straalden meer rust en sereniteit uit; de wezens die daar waren, leken gelukkig. Alles straalde een prachtige, voor mij verblindende schoonheid uit: de wezens, de gebouwen, de indeling van de ruimte en de natuur.

Ik zag ook een wezen met een energie die mij zeer bekend voorkwam. Er was zoveel herkenning tussen mij en dat wezen; het was een ander deel van mijzelf. Een deel van mijzelf dat in een andere sfeer leefde. Terwijl ik doorreisde naar weer een andere sfeer, kwam ik weer een energie tegen die ik als mijzelf herkende. En in al die sferen werden die andere delen van mij vergezeld door een betoverend mooi, vrouwelijk wezen. En plotseling bemerkte ik in mijn nabijheid de stralende aanwezigheid van het Hogere Zelf.

‘Ja, Angelo, wat je ziet, zijn delen van jouw multidimensionele wezen,’ lichtte het Hogere Zelf toe. ‘En wat je ook ziet is dat deze wezens verder zijn in hun bewustzijn dan jullie op aarde. Er is in deze dimensies geen strijd meer. En dat heeft ermee te maken dat deze wezens geen angst en lijden meer kennen en daardoor meer vanuit hun goddelijkheid kunnen leven.’

‘Binnen mijn aardse waarneming is dit van een ongelofelijke schoonheid. Dit overtreft zelfs de pracht die ik soms ervaar in mijn aardse dromen. Ik zie dat mijn multidimensionele wezens allemaal vergezeld worden door een schitterend wezen dat steeds dezelfde energie heeft.’

‘Dat is de energie van de vrouw die je nog op aarde gaat ontmoeten. Het is de goddelijke blauwdruk dat jullie bij elkaar komen, ook op aarde. Daarom zijn jullie in deze dimensies, waar de wezens verder zijn in hun bewustzijn, al bij elkaar. En geloof me, deze multidimensionele wezens van jezelf stralen al hun energie uit naar jou en je wederhelft op aarde, met als doel jullie te stimuleren om te groeien in bewustzijn, samen te komen en je gezamenlijk in te zetten voor het collectieve bewustzijn van de mensheid en de aarde.’

‘Waarom merken wij zo weinig van hun energie?’ Terwijl ik dit vroeg aan het Hogere Zelf voelde ik een enorme, stekende pijn in mijn hart. Een diep verdriet overweldigde mij, omdat ik op aarde niet met deze prachtige wezens, met deze delen van mijzelf, kon communiceren.

‘Dat komt omdat jullie bewustzijn op aarde zo ontzettend laag is. Eigenlijk is niets op aarde wat het lijkt. Maar door enerzijds het zeer lage bewustzijn van de mensheid en anderzijds jullie latent krachtige vermogens om te scheppen, creëren jullie een permanente staat van driedimensionele, holografische projectie. Jullie nemen die als waarheid aan, maar in feite is het niets anders dan een simulatie. Daarom kunnen jullie alleen de signalen opvangen van jullie multidimensionele wezens, als je innerlijk bent afgestemd. Bijvoorbeeld als je de aanwezigheid voelt van mij of van andere wezens uit dit universele veld van scheppingskracht.’

‘Maar vangen de multidimensionele wezens onze signalen wel op, als wij ons tot hen wenden?’ ‘Als jullie zuiver vanuit het hart communiceren, dan komen jullie signalen direct bij hen binnen. Als jullie heel erg verward zijn door aardse aangelegenheden, dan voelen ze de boodschap ook wel binnenkomen, maar dan is er ook ruis op de lijn. Soms veel ruis. Maar vertrouw erop; ze zijn altijd in staat om de vertaalslag te maken. Dus in de samenwerking met je multidimensionele wezens kun je stellen dat zij eigenlijk altijd wel jullie boodschappen via de bewustzijnsenergieën kunnen oppikken, maar dat dit andersom veel moeilijker gaat.’

‘Wat kunnen wij daar aan doen om dit veranderen?’

‘Dat is al aan het veranderen,’ antwoordde het Hogere Zelf geruststellend. ‘Velen van jullie op aarde zijn aan het ontwaken en leren om via andere, voor jullie nieuwe, bewustzijnsenergieën te communiceren. En het hele universum weet dat als de mensheid nu de grote kwantumsprong maakt naar een veel hoger bewustzijnsniveau dat dit niet alleen effect heeft op de aarde, maar op het hele universum en ook op alle liefdesverbindingen tussen alle wezens.’

Intussen waren wij aangekomen in een sfeer die mij heel vertrouwd overkwam. Op een bepaalde manier leek het qua landschap en qua wezens wel op de aarde, maar het was tegelijkertijd ook volkomen anders; het was hier zoveel lichter, serener, liefdevoller en verfijnder.

‘Waar zijn we hier?’ vroeg ik mijn ogen uitkijkend.

‘Dit is de meest geavanceerde planeet in het Siriaanse sterrenstelsel,’ antwoordde het Hogere Zelf. ‘Dit is jouw thuiswereld.’

Ik ging zitten om intens te genieten van de lichtervaring hier. Wat een vredige rust, wat een ontzagwekkende schoonheid en wat een immens krachtig en liefdevol licht. Wat zou het fantastisch zijn als de aarde ook zo zou zijn. Ook zo vredig, ook zo vol schoonheid en ook met dat liefdevolle licht. Dat zou de aarde tot een paradijs maken. Terwijl ik helemaal opging in mijn dagdromerij, kwam er een wezen mijn kant op. Toen het wezen dichterbij kwam; zag ik het Hogere Zelf verdwijnen en opgaan in dat wezen. Het wezen ging op een blauwkleurige rots zitten, tegenover mij.

‘Op deze planeet heet ik Mai’Jura en ben ik in feite ook jou,’ zei het wezen dat ik associeerde als een man en vrouw in één. ‘Ik kan je gedachten lezen,’ gaat Mai’Jura verder. ‘Ik ben inderdaad zowel man als vrouw, bij mij zijn het mannelijke en het vrouwelijke volkomen in balans. Op aarde noemen jullie dit “androgyn”, maar bij ons is dit een hogere staat van bewustzijn. We hoeven ons ook niet voort te planten, want we scheppen alles wat we willen: nieuwe mensen, wat jullie “kinderen” noemen, dieren, bomen en planten. In een nog verder ontwikkelde staat van bewustzijn kunnen we zelfs planeten, zonnen, sterren en nieuwe sterrenstelsels scheppen.‘

Ik keek vol bewondering naar Mai’Jura en ik herkende ook veel van de energie van het wezen. Ik begreep nu dat het vrouwelijke in Mai’Jura zich op aarde zou manifesteren als mijn wezenlijke wederhelft. En ik begreep nu ook beter dat ik eerst moest leren om onvoorwaardelijk van mezelf te houden, zodat ik verder kon leren om onvoorwaardelijk van haar te houden.

‘Weet jij wie op aarde die wezenlijke wederhelft is, ken ik haar?’ vroeg ik aan Mai’Jura. Ik voelde aan dat ik deze kosmische reis maakte om hierover bewustzijn te verkrijgen.

‘Nee, je kent haar niet. Ze zal plotseling voor je verschijnen, als jullie er allebei klaar voor zijn,’ antwoordde Mai’Jura zijn woorden goed overwegend om mijn proces voor de komende tijd niet te verstoren.

‘Weet je, op dit niveau, in de Siriaanse thuiswereld, was jij mij, man en vrouw in één. Die eenheid is gesplitst in twee levens die nu als twee eigen, unieke identiteiten – als man en vrouw – op aarde zijn. Jullie hebben allebei exact hetzelfde trillingsniveau en dezelfde waarden. Dat geeft een enorme klik. De reis die jullie beiden hebben bewandeld naar dat punt van samenkomen is echter heel verschillend, waardoor jullie ook verschillen ervaren. Die verschillen zullen de uitdaging zijn om de onvoorwaardelijke zelfliefde die jullie moeten leren, ook als onvoorwaardelijke liefde voor de ander te ervaren en te uiten.

Onvoorwaardelijke liefde is een heel belangrijke en tevens een heel moeilijke zielsles op aarde.’

Ik was diep geraakt door dit verhaal van Mai’Jura. Het gaf mij ook de moed om naar de aarde terug te keren; daadwerkelijk meer op aarde te komen en meer vorm te geven aan mijn eigen zielsbestemming.

Het Hogere Zelf kwam weer te voorschijn uit de energie van Mai’Jura en gaf mij een seintje om weer terug te keren naar de aarde.

Je kunt de roman DE HOLIST bestellen via http://www.kuklerfilmliteratuur.nl.

5 gedachten over “Ontmoeting met multidimensionele wezens

 1. Louise

  Ik kreeg het boek gisteren , en ik ben al bijna op de helft.Het is met recht een Literaire roman, het heeft spanning waardoor je steeds weer nieuwschierig wordt, het is een boek herkenbaar aan deze tijdsgeest , het grote verhaal is onze spirituele ontwikkeling als mens met vele mogelijkheden . Persoonlijk heb ik al herkenbare situatie’s gelezen… Uiteindelijk is het de creatie van de auteur….. ik beveel de roman van Bob van harte aan , je krijgt in ieder geval een beeld van het grote geheel en onze uitdagingen op planeet aarde, die uiteraard voor iedereen verschillend is……en toch doen we allemaal hetzelfde , zoeken naar de ultieme vorm van liefde….. Chapeau Bob, gefeliciteerd met je Roman De Holist.💐🥂🍾🙏🌟💫

 2. Kalki

  Die multidimensionalewezens moeten hier op Aarde de verschrikkelijke pedo-netwerken neutraliseren en waarbinnen grootschalige kinderverkrachtingen- en moorden plaatsvinden. Verder: Global suicide is again coming a little bit closer; today no deal on the nucleair-topic between North Korea/Kim Jung Un and USA/Donald Trump. So now it’s time for the light-emptyness-love of the almighty Vishnu-Maitreya-Kalki-alien scientists with their ufo’s and Death Ray’s Mechanism and in orde to bestow universal love, knowledge and peace.(Dan kunnen tergelijkertijd ook betere oplossingen komen voor klimaatverandering etc.).

 3. C.N. Bijl

  Geachte heer Kukler,

  Bij de plezierige ontmoeting bij boekpresentatie van “De Holist” afgelopen donderdag hebben we gesproken over een bezoekje aan onze dialooggroep in Soest op een woensdagavond van een oneven week.

  De groep zou dat al plezierig vinden op de 13e maart a.s. Er komen rond de 30 mannen en vrouwen waarvoor dit soort boeken (teksten) vertrouwd is.

  Als dat uitkomt dan kunnen we verdere afspraken voor die avond maken. En het is gewenst om boeken ter verkoop mee te nemen.

  Vertrouw hierover spoedig meer te mogen vernemen.

  Vriendelijke groet, Cees N. Bijl

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s