Kaypacha 30 januari; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Maar vooral, en waar de mantra van vandaag over gaat, gaat het om Mars vierkant Pluto, en ik ben er zeker van dat ieder van ons het kan voelen op een hele diepgaande manier. En het bouwt zich op en op, tot vrijdag. Vrijdag is het exact, maar dan gaat het nog wat langer door.”

“Mars vierkant Pluto, ik zat eraan te denken, ik kwam met een plaatje, of een beeld voor elk aspect afzonderlijk, en als ik met een plaatje of beeld zou komen van Mars vierkant Pluto, dan denk ik dat het een bulldog zou zijn. Een bulldog trekt zijn eigenaar over de straat met zijn riem. Dit is zo’n tijd. Pluto is de Kundalini en Mars is de lagere octaaf van Pluto. We weten dat we een ziel hebben, Pluto, want we weten dat we verlangens hebben. Mars is de heerser van Ram. Dus Mars in Ram, in vuur, is daar in zijn eigen huis. En is impulsief, en instinctief en spontaan en zelfgericht. Het is het Id. Ik wil dit, ik wil dat en ik zal het krijgen en…boem! Hij gaat van start.”

“Dus dit is een tijd van enorme druk en veel daarvan kan te maken hebben met business, het is een geweldige tijd om dingen te bereiken, te doen, te gaan, het te laten slagen. En echt vooruit te duwen. En, alle planeten lopen direct, zoals ik vorige week al zei, alle planeten lopen vooruit dus het heeft allemaal te maken met vooruit gaan. En doen, en bereiken en het waarmaken.”

De mantra voor deze week:
Ik voel en zie de kleur rood
die oprijst en mij aanspoort
als ik in de haast kan stoppen en adem kan halen
en samen krijgen we dat voor elkaar

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. 

 

Een gedachte over “Kaypacha 30 januari; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Kalki

    Geliefde medewerker,
    Wij hebben een aantal maanden geleden aan een Stichting Ontmoeting stagaire Annaruth(Eva) beloofd de mensheid te redden. Welnu gisteravond op het NOS-TV-journaal werd er een verslag gedaan dat de nucleaire-/atoombommen-wapenwedloop nu weer op een hoogtepunt afstreeft. Dat betekent dat het totale verdwijnen van de mensheid nu mogelijk is. Als er een totale atoomoorlog uitbreekt zijn er geen overlevenden meer op deze planeet Aarde en is iedereen geteleporteerd. Voorkom dit en laten we daarom onze arrogantie opzij zetten om deze mensheid/planeet te vernietigen; teken daarom aub. de petitie tegen atoombommen/nucleaire destructieve energie op http://www.Raelcanada.org en kan je daaronder ook nog adressen vinden op deze internet site om persoonlijk naar regeringsleiders post te versturen met dit anti-atoombommen verzoek.
    Help daarom allen mee om jezelf te redden; jezelf en de mensheid te behoeden van een collectieve zelfmoord.
    Namens het Almachtig Licht Vishnu-Maitreya-Jezus-Kalki.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s