Leven vanuit universele natuurwetten

Hoe anders zou het hier op aarde zijn als we vanuit universele wetten zouden leven in plaats van al die aardse wetten en regeltjes?

‘Maar dat kan toch niet?’ zullen velen roepen. We hebben die wetten en regeltjes zo nodig, anders wordt het een echte chaos. Mijn wedervraag: is het nu op aarde met al die wetten en regeltjes geen echte chaos? Sterker nog, ik heb tijdens mijn “reis” naar andere dimensies, andere “planeten” en sterrenstelsels ervaren dat daar helemaal geen wetten en regeltjes zijn, maar dat de wezens daar in geluk, sereniteit, harmonie en liefde gewoon leven volgens de universele natuurwetten. In mijn roman DE HOLIST  komt deze “reis” naar andere dimensies ook ter sprake.

Waarom hebben we hier op aarde dan die wetjes en regeltjes? Gewoon maar eerlijk zeggen: ze zijn onderdeel van het gelaagde programma dat erop gericht is om de mens onbewust en uit zijn grootse kracht te houden. Ze vormen een manier om ons af te leiden, ons om de tuin te leiden, zodat we niet vanuit onze grootsheid gaan leven en ons bevrijden uit dit krankzinnige systeem van de matrix. En de druk vanuit de matrix met nieuwe wetjes en regeltjes neemt halsoverkop toe, omdat de krachten die erachter zitten op allerlei manieren de bewustzijnsgroei van de mensheid proberen te remmen.

Wat betekent dat als we gaan leven vanuit de universele natuurwetten? De belangrijkste universele wet is die van de dynamische balans. In die wet komen alle natuurwetten samen. De kern hiervan is dat de mannelijke en de vrouwelijke energie volkomen in balans zijn waardoor we bij onze goddelijke essentie kunnen komen.

Als we op dat punt van hoog bewustzijn komen, kunnen we bewust scheppen. En dan scheppen we ook een wereld voorbij het systeem en de matrix: een lichtrijke, liefdevolle, serene en vreedzame wereld. En in die wereld kan iedereen zijn plek innemen vanuit zijn authentieke, goddelijke passie en unieke kleur. Dan is er geen militair industrieel complex meer dat alles controleert. Dan zijn er geen wetten en regels meer nodig, omdat alles gewoon in balans is.

‘Is dat niet een utopie?’ hoor ik heel veel mensen zeggen. Volgens het Hogere Zelf in de Roman DE HOLIST is het geen utopie, maar de blauwdruk waar wij in deze tijd naar mogen toegroeien.

8 gedachten over “Leven vanuit universele natuurwetten

 1. Carlo Haan

  Beste Bob mag ik deze eens liefde vol anders toelichten?
  Eindigt jou boek ook met; ”en ze leefde nog lang en gelukkig?”
  Want zo eindigt elk sprookje toch?
  In deze zelfde sprookje moeten eerst de draken overwonnen worden.
  Voordat de prins op het witte paard met zijn prinses, de weg naar het gelukkig samen verder te kunnen gaan vervolgen, moet hij eerst alle hindernissen overwinnen. Sprookjes bestaan om als een metafoor de weg van bewustzijn te stimuleren.
  Om tot een hoger bewustzijn te komen is het dan ook eerst van belang jezelf te ervaren in een situatie met of door beperkingen, afleidingen, enz. Deze aardse wetten waarover je spreekt zijn die beperkingen en zijn hier op aarde nodig omdat de mensheid in het collectieve bewustzijn nog niet zo ver zijn. Uiteraard zijn er al die een ruimer bewustzijn hebben en zich bewust zijn van wat de beperkingen veroorzaken. Vanuit dit hoger bewustzijn zou je vanuit jezelf beredeneren dat als deze nog invloed zouden hebben op jou dagelijks bestaan een enorme tegenwerking genereerd om niet de ruimte hierdoor te krijgen om jezelf te kunnen zijn.
  Uiteraard zullen er ook wezens buiten het aardse leven zijn ( buitenaardse wezens ) die in een hoger bewustzijn leven. Als dit jou sterren familie is dan weet je waar je vandaan komt en kun je door hun bezoek hun wijsheid mee terug nemen naar de aarde. Echter dan is het wel van belang dat je vanuit een ruimer bewustzijn begrijpt waarvoor er nog wetten en regels nodig zijn hier op aarde. Dat kan als je vanuit liefde alles kun bekijken, dat alles vanuit een en dezelfde bron komt en in wat we de schepper noemen door de schepper is gemanifesteerd.
  De weg van zijn bezieling is verwezenlijkt in elk persoonlijk belichaming dus ook van ieder mens.
  In deze goddelijke matrix bevinden we ons dan ook in het collectieve eenheid bewustzijnsveld.
  We zijn allemaal potentiele bewustzijn die zich in verschillende stadiums bevinden en zijn verbonden op ieder niveau van de bewustzijn gelaagdheden.
  Deze zijn als puzzelstukjes die samen het bewustzijn als geheel vormen.
  Dit zijn fragmenten van de ziel die in een persoonlijk verwezenlijkt lichaam als mens zijn gevormd. Op aards niveau bekijken we het als iets persoonlijks zolang wat bezielt iemand.
  En de afgeleide grootste drager is angst en dat zijn de draken in het sprookje die we eerst moeten zie te overwinnen, de grenzen en regels zijn als spelregels om het spel van bewustwording in gestructureerde en bewaakte begrenzingen te kunnen en mogen ervaren. De ziel heeft deze ervaringen nodig om in zijn unieke stadium van bewustzijn, verder bewust te worden, zonder deze ervaringen genereerd dit geen kaders voor het bewustzijn zelf.
  En zal er nooit een evolutie naar een hoger bewustzijn mogelijk zijn.
  Nemaste
  In liefde en licht verbonden.
  TimeLifeCoaching
  Carlo Haan

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Beste Carlo,
   Mijn boek is zeker geen sprookje, maar een literaire roman met diverse verhaallijnen die een zeer gelaagd beeld geven van de situatie op aarde en ook in de kosmos. Het boek geeft ook weer wat er achter de schermen gebeurt in het piramidale systeem op aarde en in de matrix.
   Inderdaad bevat het boek veel wijsheden die het hoofdpersonage, die afkomstig is van een ‘ver’ sterrenstelsel, krijgt in de vele dialogen met Hogere Zelf. De tegenwerking en de beperkingen op aarde zijn niet alleen maar om in bewustzijn te groeien, want anders zou het hoofdpersonage vanuit dit vele malen hogere bewustzijn niet hoeven te incarneren. Volgens het Hogere Zelf zijn die tegenwerkingen en beperkingen juist om de mens in het extreem lage bewustzijn te houden, zodat hij zijn grootse scheppingskracht niet meer herinnert. Als de mens weer bij zijn oorspronkelijke meesterschap en goddelijke scheppingskracht kan komen, zal de mensheid zich kunnen bevrijden uit van het piramidale systeem en de matrix. En dat zal een waanzinnig effect hebben op de gehele kosmos, want inderdaad alles is holistisch met elkaar verbonden als een collectieve eenheidsbewustzijn.
   De roman eindigt niet met “ze leefde nog lang en gelukkig op aarde”. Hoe het wel eindigt? Dat vertel ik niet, daarvoor moet je het boek zelf lezen.
   Namaste, aloha so much love.

 2. Corina konst

  Ik vind de teksten van beide heren prachtig. De een hoe en waar we naar toe kunnen groeien en de ander hoe het op het moment nu is.
  Persoonlijk vind ik de aarde een harde leerschool en kan niet wachten om onder de onderdrukking van het topje van de piramide uit te komen.
  Morgenochtend geeft de wereldwijde meditatie de boel hopelijk een versnelling en veel liefde en de kracht die we nodig hebben.
  Dat we allemaal maar bewust mogen worden en verantwoordelijkheid voor ons eigen zijn dragen.

 3. Sananda Jaya

  Zouden we al die beperkende wetten niet kunnen ontstijgen en wanneer we in staat zouden zijn ons te kunnen teleporteren? Ook Kaypacha opperde ooit die mogelijkheid en zei dit te willen toepasselijk te gaan maken voor de gehele mensheid. Misschien hoeven dan zelfs geen ruimteschepen te ontwikkelen en om toch de mensheid in stand te houden.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Als we op het niveau komen van onze goddelijke essentie, dan is teleportatie gewoon een vanzelfsprekendheid. Ik heb zelf een dergelijke ervaring gehad, waar ik ook over schrijf in het boek DE HOLIST

 4. Sananda Jaya

  Misschien zouden we al kunnen beginnen met liefde en compassie op te brengen voor alle levende wezens binnen het totale bestaan als ook voor alle kunsmatige intelligentie-vormen en dit alleen al om vernietigingen uit te sluiten.

 5. Sananda Jaya

  Om het leefbaar op Aarde te maken moeten we eerst satan en zijn demonen verslaan en die hier op Aarde regeren; sluit je daarom aan bij de Almachtige Vishnu-Maitreya-Kalki-wetenschappers en die oa. met behulp van ufo’s en Death Rays Mechanism de satan en zijn demonen elimineren zodat ze niet langer in staat zullen zijn de mensheid en haar planeet te vernietigen, verder kun je op de volgende manier helpen: Op http://www.Raelcanada.org onder topic ‘Safe humanity’ kan je een petitie tekenen tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie. Doe dit!

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s