Kaypacha 26 december 2018; video met Nederlandse ondertiteling

‘Dit is echt een soort evaluatie waar we allemaal doorheen gaan. Een interne, of soms externe evaluatie. Krijg je promotie in 2019? 2019 zal een groots jaar zijn, een uitdagend jaar, en dit is echt een tijd waarbij we kunnen putten uit de ‘ouder’ in onszelf. De ouder in onszelf. Profiteer van de diepe wijsheid die objectief is”.

Sluit je niet af. Je kunt de neiging hebben om achter je schermpje te gaan zitten, of achter je computer, of het gesprek te vermijden, of de confrontatie te vermijden. Maar dit is een tijd – en dat is waar de mantra over gaat – is juist het neerzetten, maak ruimte. En verruim je grenzen een beetje. En of het nu in je relatie is, of in je familie, of het in je werk is; geef jezelf wat ruimte. En dat is niet altijd gemakkelijk, want men heeft ons nodig”

“Steenbok en Saturnus hebben te maken met plichten en verantwoordelijkheden en daar hebben we allemaal heel veel van. Maar we kunnen het gevoel hebben dat we overbelast zijn. Er is geen tijd voor mezelf, geen tijd voor mijn gezin, geen tijd voor mijn privéleven. Maar dit is echt een kans voor je om je eigen regels te stellen.”

De mantra voor deze week:
Ik zal mijn angsten onder ogen zien
en een standpunt innemen.
Opnieuw bepalen om méér te worden
dan ik nu ben.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielsanalyse, dan kun je die ook aanvragen. 

5 gedachten over “Kaypacha 26 december 2018; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Louise

    Oohhh, wat houd ik toch van deze man die in korte tijd het leven op een rijtje zet, krachtig en duidelijk ,iedereen kan er wel iets uithalen voor z’n persoonlijke leven…..❣️Geweldig, eigenlijk zou iemand als Kaypacha een veel breder publiek moeten hebben, mensen hebben duidelijkheid nodig even de vinger op de juiste plek…De meeste mensen dwalen maar rond zonder daar te komen waar ze horen te zijn en dat kost heel veel energie..
    En oohhh wat geweldig dat Irma en Bob ons in de gelegenheid stellen om dit iedere week weer te kunnen volgen, terwijl Irma en Bob ook mensen zijn die hun eigen zoektocht hebben. Ik hoop dat we er nog lang gebruik van kunnen maken…..👍💋❣️Dank jullie wel…… Voor allemaal een gezond 2019 en een leven dat bij je past 💫🌟✨

    1. Corina konst

      Mooi omschreven Louise ik sta hier helemaal achter en wil ook graag mijn dankbaarheid uitspreken. Ben er ook iedere week heel blij mee.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s