Kaypacha 19 december 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“En dan hebben we Jupiter in Boogschutter, dat is heel sterk, want Jupiter heerst over Boogschutter. Heel krachtig. Saturnus heerst over Steenbok, heel krachtig. Neptunus heerst over Vissen, zeer krachtig. Alle drie de planeten doen als het ware een dans hier. De Maan in Kreeft, de Maan heerst over Kreeft, dus het is een zeer krachtige tijd waarin we thuis kunnen komen bij onszelf.”

“En tegelijkertijd is er de uitdaging met dat vierkant van Mercurius en Jupiter in Boogschutter, de wil om uit te breiden en de planeet tot ons thuis te maken en het universum tot ons thuis te maken. Uitbreiding van ons bewustzijn, steeds verder, zodat we meer worden dan we ooit waren. Uit ons verleden komen, weg uit onze comfortzone, om steeds meer en meer van onszelf te kunnen leren, te begrijpen, te ervaren.”

“Het is een goede tijd voor reflectie, het is een goede tijd voor het nemen van besluiten. Omdat we meer willen worden dan we nu zijn, meer willen kunnen doen dan we nu doen, of in het verleden hebben gedaan. Dus het is echt prachtig, het is echt een mooie tijd.”

Dus, de mantra voor vandaag:
Doe ik werkelijk
waar ik eigenlijk voor kwam?
Het beste uit mezelf naar boven halen
voor de wereld, voor mijzelf en voor jou?

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielaanalyse, dan kun je die ook aanvragen.

2 gedachten over “Kaypacha 19 december 2018; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Louise

  Wat een prachtige toepasselijke mantra voor op een tegeltje, nou we hebben even allemaal de tijd komende dagen voor reflextie..Even stilstaan en onszelf afvragen of we inderdaad weten waar we voor gekomen zijn hier op deze mooie planeet, als alle mensen dit zouden doen zag de wereld er vast een stuk beter uit…….
  Lieve Bob en Irma heel hartelijk dank dat jullie het weer mogelijk hebben gemaakt dat we Kaypacha hier nog steeds op het filmpje zien…..geweldig.❣️🌟👍
  Voor alle lieve mensen wens ik jullie rustige en liefdevolle kerstdagen 🎄🙏

 2. Hilde

  ja,ja, ja. Prachtig weer en hoopvol.
  Ook van, mij heel veel dank aan Bob en Irma. Telkens weer mogen genieten van de vertaling is een mooi geschenk.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s