Kaypacha 10 oktober 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Venus vierkant Mars, Venus vierkant Mars, Venus vierkant Mars, dat is er aan de hand. Jeetje zeg. En dat is vandaag exact. En Lillth komt even in retrograde aanwippen om dit rare feestje bij te wonen. En Mercurius komt voorbij om dit feestje bij te wonen.”

“Je doet bepaalde dingen onder zoveel druk, omdat het gedaan moet worden en dan is het ‘oh, je moet gewoon even doorzetten en je doet armzalig werk, en je geeft jezelf een schop onder de kont, omdat je belabberd werk leverde. En dat zet nog meer druk op de ketel omdat je je daar rot over voelt en dan ga je door naar het volgende en de spanning en druk brengt geen verlichting, omdat er altijd weer andere dingen gaande zijn en dat is hoe het er tegenwoordig aan toe gaat. Pressie, pressie, die verdomde pressie. Schorpioen is pressie. Evolutionaire pressie, we moeten ons ontwikkelen. Nieuwe technieken, nieuwe talenten, nieuwe capaciteiten, We moeten nieuwe kennis ontwikkelen om mee te dealen.”

“Het is gewoon dat verdomde grijpen naar geld. Dat grijpen naar geld is absoluut bezig. En we kunnen allemaal gaan zien wat ons werkelijk motiveert. Wat is je diepste motivatie? Oh ja, ik maak deze video, of ik stuur deze email. Of ik werk hier, of werk daar omdat ik een goed mens ben, en ik wil de wereld helpen en bla bla bla.
En dan pel je een paar lagen af, en dan blijkt dat we onszelf verhaaltjes vertellen. Verhaaltjes, om het te rechtvaardigen, om het te rationaliseren, om ons goed te voelen over onszelf. Ik ben een goed mens, ik doe goede dingen… en dan pel je een paar lagen af en dan blijkt dat je achter dat verdomde geld aan zit”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik naar binnen ga en tevoorschijn kom
moet ik de sterren bedanken,
voor het onthullen van wat ik moet zien,
om te weten waar het in mijn leven om gaat.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielaanalyse, dan kun je die ook aanvragen.. 

Een gedachte over “Kaypacha 10 oktober 2018; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Carlo Haan

  Wederom een heerlijke Pelle report, super fijn dat het nu ook wordt vertaald.
  Voor mij wat Kaypacha verteld is bevestigingen van vele vermoedens.
  Het maakt het plaatje compleet waarom alles bestaat en is zoals het is.
  Dank aan Kaypacha, Bob en Irma.

  We zijn verwezenlijkt ( dit ben je in wezen / mag jij er wezen? ) in een menselijke stoffelijke vorm vanuit het licht. ( E=MC2 )
  In een persoonlijk uniek fragment vanuit het bestaan of dan wel het ”HEELAL”
  Ingezielt ( ziel / bezieling ) met een uniek stukje persoonlijkheid aan; uiterlijk / karakter / belangen en behoeftes.
  Door de zintuigen (getuigen van de zin van het leven / of onzin) kunnen we als waarnemer vanuit de persoonlijk standpunt alles en iedereen waarnemen.
  Door het opgenomen vermogen, ervaren van inzichten worden we ons bewust van het deelbestaan.
  De verkregen informatie wordt getransformeerd in een eigen unieke belevenis van het bestaan.
  Omdat we uit het geheel komen (licht) ligt daar de uitdaging om vanuit het (onder) deel bewust te worden van het geheel. Pas als we onszelf als deel los maken van het kleien ego of ik en alle gedachten en veronderstellingen die daarmee gepaard zijn, kunnen we ons verbinden met het geheel. Zolang we dat niet doen en de weerstand tegen elk/ ieder ander (onder)deel zal dit tot conflicten leiden en wordt je ermee geconfronteerd.
  Ieder zijn menselijk proces is een onderdeel van het geheel en dient uitgewerkt te worden tot het bewust is geworden van de reden ervan. Bij het verwerken en los laten keert het terug naar de pure essentie van het bestaan.
  Zo keert het terug naar het hoogste bewustzijn van dit universum.
  Het grootste belang is dan ook een ieder zijn persoonlijk levenspad en bewustzijn processen.
  Je help niet alleen jezelf maar ook aan het collectieve bewustzijn hier op aarde en in de gehele cosmos.

  Voor wie wil weten waar de energie van de transformatie processen van ons bewustzijn naar toegaan mag mij een persoonlijk berichtje sturen naar TimeLifeCoaching@gmail.com

  Nemaste.
  In liefde en licht verbonden.
  Carlo Haan

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s