Kaypacha 3 oktober 2018; video met Nederlandse ondertitelling

Een zeer geïnspireerde Kapypacha met een buitengewoon relevante boodschap voor deze tijd van Venus driekwart vierkant met Mars, waarbij Venus ook nog eens retrograde gaat in de onderwereld van Schorpioen voor 40 dagen. Dit spanningsveld tussen Venus en Mars speelt al een jaar. En dat heeft zich geuit in relatieproblemen, financiële problemen, problemen met je baan, alles wat te maken heeft met delen. Van bronnen, waarden, geld, seksualiteit en intimiteit, macht. Maar het is nu ook een “creatieve spanning” die tot heel nieuw ontwikkelingsproces kan leiden.

Samenwerking. Verenigen. Samensmelten. Verbinden. Om dit te bereiken, de nieuwe wereld te bereiken, de nieuwe toekomst, is het combineren van bronnen, het combineren van onze energie uiterst belangrijk.

Venus en Schorpioen willen zielsvereniging. Diepe liefde. Schorpioen en Venus zijn juist het potentieel, de mogelijkheid; om van het verleden af te komen, van angsten af te komen, de kwetsuur, de pijn. ‘Luisteren” en dit kan juist zo’n prachtige tijd zijn.

De mantra voor deze week:
De uitbreiding van mijn bewustzijn
kan een gevaarlijke aangelegenheid zijn
Waar harten worden gekwetst en levens verloren gaan,
dus ik zal echt voorzichtig moeten zijn.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. Heb je interesse in een astrologische zielaanalyse, dan kun je die ook aanvragen.. 

 

3 gedachten over “Kaypacha 3 oktober 2018; video met Nederlandse ondertitelling

 1. Carlo Haan

  Wederom een hele mooie Pelle report, dank je wel Kaypacha.
  Wat ik graag wil delen is het volgende komend uit mijn eigen transformatie processen. Wanneer we hoger bewust worden van hoe het leven in elkaar zit en wat de oorzaak en gevolgen zijn van onze handelingen of die van andere, kunnen we dan pas het besef krijgen wat de reden er van is geweest en dat erachter een betekenis zit die is ontstaan vanuit het gemis aan invulling van eigen belangen en behoeftes. Dit zou je kunnen stellen als behoeftes die niet zijn vervuld en waaruit een gebrek ervan is ontstaan in onze perceptie en kijk op de wereld en naar onszelf.

  Dit is een beeld die vanuit deze veronderstelling ontstaat en waar we kunnen spreken dat het liefde heeft gemist om er op die manier te mogen zijn. Omdat dit vanuit het onbewuste of lagere bewustzijn van niet beseffen of begrijpen zo kan ontstaan kun je het jezelf en dan ook andere nooit kwalijk nemen. Het bevind zich alleen in dit veld en stadium waarin we verbonden zijn van het bewustzijn. In iedere fase van ons leven veranderen deze velden, wij zelf en de belangen en behoeftes, deze moeten allemaal ontdekt worden en dat kan alleen door deze ervaringen om zo te kunnen ontdekken wat niet bij ons past, wat niet onze belangen en behoeftes waren en op welke eigen unieke vervulling we dit hadden willen verkrijgen.

  En hopelijk kun je het nu inzien dat als wij het als kind of mens in de constante verandering het niet eens zelf weten, we het ook niet van een andere kunnen verwachten dit ons te geven. De enige die het zichzelf kan geven ben jij zelf en niemand anders. We zijn in iedere situatie onschuldig zo ook een ander omdat het zich bevind in het veld van onbewustzijn. Groei kan alleen plaats vinden door de lessen te doorzien en de omstandigheden die we als vervellend en lastig hebben ervaren gaan gebruiken om onze unieke zijn te gaan gebruiken als kaders waarin wij onszelf kunnen zien en ervaren.

  Als we inzien dat een ieder onschuldig is in dit spel als mens op aarde dan kom je in het stadium van kunnen vergeven. Dan pas kun je het verleden gaan loslaten en de weerstand die je erover hebt en telkens weer vanuit de herinnering je jezelf met het verleden herenigd en omstandigheden aantrekt die je confronteert met de diepste angst niet gelieft te zijn in wie je bent of eigenlijk mag zijn, zo los te laten.

  Dit is de ware verlosser die je komt redden en dat ben jij uiteindelijk zelf en niemand anders.
  Een ander kan je alleen helpen om je ernaar toe te brengen.
  Vanuit de onschuld gezien is een oude sjamaanse meditatie een goede remedie om je ziel te bevrijden en heet ” Ho’oponopono ( klik hier https://www.youtube.com/watch?v=7Qoq75-DQm4 )

  Nemaste verbonden in liefde en licht.
  TimeLifeCoaching
  Carlo Haan

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s