Kaypacha 26 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Saturnus is echt een uitdaging voor ons op dit moment. En ik wil vandaag met jullie eventjes kijken naar Saturnus, want Saturnus is een complex archetype.”

“Dus er is wel enigszins sprake van tegenwerking, tegengaan, tegenstellingen met al die andere planeten. En omdat dat nu heel sterk speelt, wordt het heel vaak zo ervaren op concensus-niveau als een externe autoriteit. Ouders, banen, priesters, je baas, je moet op de lijn blijven lopen. Dus we willen het hebben over plicht. Plicht, wat is onze plicht naar het collectief toe.”

“En dat is zo enorm gaaf in astrologie en je astrologische geboortehoroscoop. Het staat in contact met je zielsbestemming. Wat is jouw bestemming, wat is je evolutionaire intentie, voor het geboren worden uit de Neptunus-eeuwige multidimensionale realiteit en hier naar beneden te komen. De school van de Aarde zou ik het willen noemen. Het is idioot hier beneden, het is intens.”

De mantra voor deze week:
Er zit een wezenlijke orde in het leven
Noem het maar bestemming of lot
En hoe sneller ik mijn rol aanvaard
Hoe groter de invloed is die ik heb

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

2 gedachten over “Kaypacha 26 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Bob Kukler Berichtauteur

    Op astro,com kun je je geboortehoroscoop achterhalen. Het model dat voor je zielsbestemming relevant is (vanuit de evolutionaire astrologie van Jeffrey Green, de leraar van Kaypacha) gaat uit van een aantal planeten – de Maan, Pluto, het Pluto Polariteitspunt en de maasknopen – die zeer relevant zijn. Ik zal daar binnenkort een blog aan wijden.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s