Kaypacha 19 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Ik zal je vertellen waar ik het vandaag echt over wil hebben. Wat echt belangrijk is en wat in mijn hoofd en mijn hart leeft dezer dagen, is Mars die voortgaat, in Waterman kwam, conjunct met Zwarte Maan Lilith; en de zuidelijke maansknoop, en dit gaat echt door.”

“September en oktober; Jupiter sluit zijn Schorpioen jaar af, terwijl Venus haar hele onderwereld ‘ding’ doet. Dit staat voor gedeeld geld, gedeelde financiën, gedeelde seksuele stoffen, waarden. Wat is waardevol? Wat is belangrijk, wie ben ik werkelijk? Wat zijn mijn prioriteiten? En raak ik verdwaald in het oppervlakkige, of het tijd, het tijdelijke zoals hier op dit moment, of ga ik voor het eeuwige.”

“Klaar voor een relatie, maar hopelijk zijn we een nieuwe persoonlijkheid en onze relaties zullen anders zijn nu dan ze voorheen waren. We zijn gegroeid, we zijn geëvolueerd. We hebben ons vuile werk opgeknapt. We impregneerden, we creëerden, we hebben onszelf herschapen. In wie ik ben; hernieuwd. We zijn allemaal nieuwe mensen nu, na dit hele eclips-seizoen en alles wat er aan het gebeuren is.”

De mantra voor deze week;
Deze hele wereld is een spiegel
Die mij laat zien wie ik ben
En wat het belangrijkste voor mij is
zal ik uiteindelijk hebben

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.

Een gedachte over “Kaypacha 19 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s