Kaypacha 12 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Laten we onszelf beschermen, laten we gaan strijden, laten we oorlog voeren, dat is het verleden. Deze toekomst gaat over creatie, creativiteit, dat we volledig daar terechtkomen waar van alles voldoende is. Ik ben voldoende, ik heb voldoende, wij hebben voldoende. Deze relatie is voldoende, dit gezin is voldoende. Deze planeet, deze natuur die we hebben, het is voldoende.”

“Ondanks de angst en ondanks de chaos, ondanks de uitdagingen ga ik liefde ervaren. Ik ga mijn best doen om het standpunt van de ander in te zien. Ik ga mijn best doen om een ander niet het gevoel te geven dat hij ‘klein’ is, of zich slecht voelt, of zich minderwaardig voelt. Ik ga een vertegenwoordiger zijn van het nieuwe tijdperk. Ik zal het initiëren, ik zal het nieuwe tijdperk creëren met mijn eigen gedrag. Middenin de storm”

“Dit is een fase ons bestaan waarin onthullingen impliciet zijn. Op zijn minst als potentieel. Het bewustzijn kan diep verstoord zijn door bedrog. Maar de kern van het individu kan geslepen zijn door de ervaringen.’ Onze kern, onze essentie is gevoed, het is tijd. Dit is onze tijd. Dit is waarom we geïncarneerd zijn. En dit is de ontsluiering van de ‘zelf/ik’. De show gaat beginnen, het gordijn gaat open, de symfonie gaat beginnen.”

De mantra voor deze week:
Het podium is gebouwd
de plannen zijn klaar
Het is tijd voor onthulling
van een totaal nieuwe ‘ik’.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ en deel 2 van ‘medische astrologie’ met Nederlandse ondertiteling beschikbaar

3 gedachten over “Kaypacha 12 september 2018; video met Nederlandse ondertiteling

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s