Kaypacha 29 augustus 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Deze noordknoop in Leeuw heeft ermee te maken dat het aan ons is, niet om onszelf te vinden, maar zelf te creëren. Niet om te gaan kijken, en te gaan zoeken naar een of ander doel, maar om naar binnen te gaan, onze ogen te sluiten en ons aan te sluiten op de bron, op het goddelijke, die zich door ons heen wil manifesteren en in deze wereld geboren wil worden door ons bestaan.”

“En we hebben Saturnus, Pluto en Mars allemaal in Steenbok. Saturnus is Kronos, tijd, wasdom. In de wijsheid van de ouden te komen vraagt geduld, volharding, uithoudingsvermogen en dat gaat heel erg langzaam.”

“Cheiron associeer ik zowel met Boogschutter als met Maagd, de gewonde healer, maar de leraar-meester onthult ons zieledoel als Cheiron eraan komt en aspecten maakt met de Zon, de Maan, Mars, Mercurius, Venus, al je persoonlijke planeten. Dan zul je diep naar binnen moeten duiken om een dieper doel te vinden in je ervaring in dit leven. En dit is waarom Cheiron ook wordt geassocieerd met crisis.”

De mantra voor deze week:
Ik sluit mijn ogen en wat vind ik daar?
Mijn lichaam, mijn ziel en mijn geest
onthullen mij – als ik klaar ben om het te zien –
het grote mysterie van het Goddelijke.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling. Ook is deel 1 van ‘medische astrologie’ beschikbaar.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s