Kaypacha 1 augustus 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Als er al een tijd is om voorzichtig te zijn, dan is dit een tijd om op te letten. En dan komt Lilith opzetten en komt vierkant met Uranus. Ik bedoel maar, van alles kan er gebeuren in deze tijd. En het brengt alles omhoog, brengt alles omhoog.”

“Dit is Leeuw, dit is de noordknoop in Leeuw. Een veel van dit soort dingen heeft veel te maken met het Waterman-tijdperk voor de komende 2000 jaar. Op een bepaalde manier zijn we ons allemaal aan het voorbereiden, we leren allemaal, we groeien allemaal. We geven allemaal geboorte aan dit Waterman-tijdperk. We zijn wellicht allemaal leraren voor het Waterman-tijdperk.”

“Datis allemaal aan de gang met het vaste kruis. Stier, Leeuw, Schorpioen, Waterman zijn vast. ‘Ik vind het niet fijn om te veranderen. Ik verander jou liever. Ik verander de wereld liever dan mezelf te veranderen.’ Dus dit is echt een tijd waarin we strubbelingen tegenkomen, met ‘wil ik wel veranderen, wil ik de lat hoger leggen? Of wil ik proberen om hen te veranderen, de ander. Zoals de mensen en desamenleving. Of de regering. Verander de wereld dan. We kunnen beiden doen, het is niet of/of, hetis beide en meer.”

De mantra voor deze week:
Wanneer iemand pijn lijdt of gebroken is,
weet ik dat te ver ben gegaan.
En deel van het healingproces
Is voor mij om de lat hoger te leggen.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s