Kaypacha 25 juli 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Ik stel me zo voor, als jullie nu op deze planeet zijn, dat het nogal wild gaat worden. Nogal chaotisch, nogal onverwachts, waar we mee te maken hebben is Uranus. Uranus is een zeer machtige speler in deze eclips en eclipsen hebben sowieso veel uranium kwaliteiten die erachter zitten. Want wat er gebeurt, is dat het auraveld van de aarde verstoord raakt, en energieën worden toegelaten vanuit de verre ruimte die het auraveld kunnen binnentreden.”

“Maar als je dan Uranus hebt, en Uranus is de planeet van het persoonlijk onbewuste, wat alles van ons verleden in zich draagt, elk potentieel in het moment en van elke toekomstige mogelijkheid voor ons. Het is je persoonlijk onbewuste, wat uit je ziel wordt vastgelegd in de Akasha, in je astrologische geboorte horoscoop. Dus de Uranus transitie is als het onbewuste, het collectieve, die wil doordringen en ons wil doen ontwaken. Ik associeer Uranus met het derde oog, het is alarmklok, hij schudt wakker.”

“En als we ons bewustzijn openen, als we ons derde oog openen, zijn we in staat om alternatieve subjectieve realiteiten te waarderen. Ze niet te beoordelen, niet te veroordelen, niet te evalueren als niet reëel of juist meer reëel of dit of dat. Maar het komt neer op empathie, van sympathie.”

De mantra voor deze week:
Hoe meer ik aan het leven geef
Hoe meer het leven mij brengt
En hoe meer ik relax en mijn geest zal openen
Hoe meer realiteit ik te zien krijg

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha en deel 2 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar zijn met Nederlandse ondertiteling.

Een gedachte over “Kaypacha 25 juli 2018; video met Nederlandse ondertiteling

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s