Kaypacha 11 juli 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Verandering in onze bestemming, verandering van ons levenspad, een nieuw mens, nieuwe inzichten, of nieuwe dingen die uit elkaar vallen. Relaties of situaties of condities. En we gaan als het ware hier door het oog van de naald. Het is als een geboortekanaal in juli en augustus.”

“De zuidelijke maansknoop, Mars in Waterman is buitenaardse intelligentie. Het is bevrijding, het is de ruimte, het is alles buiten het lichaam. Wereldwijd en verder. En Leeuw is hier en nu aanwezig en die ontkoppelt de dingen en speelt het spel en steelt de show en maakt de dingen waar. Dat is die vurige dynamische energie.”

“We zouden kunnen zeggen dat we heen en weer worden geslingerd tussen de vierde dimensie – geen tijd en ruimte, daar is meer eenheidsbewustzijn en eenheid – en de derde dimensionale ruimte, Saturnus in Steenbok, met Venus in Maagd en zelfs Uranus in Stier is als het ware de aarde aan het opschudden. Dus dit is solide, basis, het kan ook zwaar en serieus zijn, of pessimistisch, op een bepaalde manier deprimerend., down, zwaar; de duivelskunstenaar. En we worden tussen deze twee werelden heen en weer geslingerd.”

De mantra voor deze week:
Een brug zijn tussen de twee werelden
van hier en nu en verder
is niet het verdwijnen in het kosmische licht
of verstrikt te raken in de duistere aarde.

Voor wie het niet heeft gezien, attendeer ik erop dat deel 1 van de basiscursus ‘astrologie’ van Kaypacha beschikbaar is met Nederlandse ondertiteling.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s