Kaypacha 9 mei 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Het is alsof we heel veel te doen hebben, tegelijkertijd.
Dus er zijn veel gebieden waarop we echt vooruit kunnen gaan, en waarop we werkelijk enorme stappen kunnen zetten, in het manifesteren van ons volledige potentieel. Of we kunnen overlopen worden, omver geworpen worden, of ons geslachtofferd voelen zodat we echt teruggaan naar een gebied waarin we voelen van: oh help dit is te moeilijk, het is teveel, het gebeurt allemaal tegelijkertijd,”

“En ik wil toch Lilith de duistere vrouw noemen. Ook al is ze de zwarte maan Lilith, maar het is echt de vrouwelijke periode. Het vrouwelijke is constant bezig het mannelijke in de gaten te houden om te zien of het mannelijke in waarheid is en op koers blijft. Zodat zij kan verzachten en openen en alles van zichzelf kan geven aan het verbond”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik te maken krijg met krachten buiten mijn controle
moet ik mijn kracht van binnenuit aanspreken
En zoals een hoge boom met diepe wortels,
Blijf stevig staan en beweeg met de wind.

“Dit is die Zon in Stier in een mooie driehoek naar Pluto, Lillith, Mars en al die Steenbok-energie daar bovenin. Maar waar we mee te maken hebben is die Mars die naar Waterman gaat en vierkant komt met Mercurius en Uranus, die ‘de wind van de verandering’ creëren, dus het is meer zoiets als ‘whow, hoe blijven we stevig staan tegen die wind der verandering in, zonder te breken, omver te vallen, maar in plaats daarvan gaan bloeien en bloesemen. Dus ga ervoor, doe het, dit is de tijd. Wij zijn degenen waar we op gewacht hebben.”

Voor degenen die het net niet gezien hebben. Er zijn lange video’s te bestellen van Kaypacha ‘Blik op het grotere plaatje’. En je kunt je aanmelden voor de vertaling van een 8 delige astrologiecursus.

Advertenties

3 gedachten over “Kaypacha 9 mei 2018; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Joke

    Prachtig wat jij zegt over het mannelijke en het vrouwelijke. Ik herken dit zo in mijzelf. Als ik veel energie heb, dram ik nog wel eens door. Ik noem dat de niet zuivere mannelijke energie. Ik krijg prompt pijn in mijn lichaam 1e en 2e chakra en ik word bijna gedwongen tot overgave en te verzachten, zodat ik open kan gaan en bloeien.

    1. Bob Kukler Berichtauteur

      Dat dacht ik al. Overigens dat bewustzijn van het mannelijke en het vrouwelijke is ook mijn thema. Daar gaat het ook onder meer in mijn roman De HOLIST over. Overigens het manuscript herschreven van de 3e persoon naar de ik-vorm. Het ligt nu bij 13 uitgevers.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s