Leven we in een Saturnus/Maan-matrix?

Dit is een heel ander geluid dan we wekelijks van Kaypacha horen. Maar het is wel een geluid waar we over mogen nadenken met de berichtgeving dat we nu echt naar een nieuw  tijdperk gaan.

Onderstaande video kun je met Nederlandse ondertiteling bekijken. Niet door mij en Irma  gemaakt, maar door HoutOOgje. Voor de ondertiteling geef ik je deze instructie mee. Klik op het meeste linkse teken rechts onderin. Als het Engelse vertaling is, moet je op het teken daarnaast, het tandwiel, klikken en dan bij ondertiteling voor Nederlands kiezen.

 

https://studio.youtube.com/video/R1cHqH2ikY0/edit

 

 

 

 

 

11 gedachten over “Leven we in een Saturnus/Maan-matrix?

 1. Ilona

  Geweldige presentatie weer van David!!
  Dank je wel voor het doorsturen!!
  Vriendelijke groet van Ilona gogo unchi black raven.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Je kunt de video converteren naar een bestand voor je computer, maar dan ben je wel de ondertiteling kwijt. Deze ondertiteling is gemaakt in YouTube en niet zoals ik bij Kaypacha doe in een edit-programma

 2. Maria

  Alles wat ik hier hoor is een samenbrengen van vele informatie die ik al kende , logisch , als puzzelstukjes die in elkaar passen . verrassend en choquerend ook , als was het niet nieuw. Het werd hier samengebracht. Mijn eerste reactie was ook, in de oosterse filosofieen, met Boedha werd heel duidelijk de nadruk gelegd op het feit dat alles illusie is, niet werkelijk de werkelijkheid die wij als dusdanig aannemen en daardoor zo ervaren. Leek even een reddingsboei.
  Het boek bestaat dit ook in het nederlands? Ik wil het graag lezen.
  Bedankt voor het delen, en naar ik meen ook vertaalt? Super vertaling wel, met deze indrukwekkende inhoud.

 3. parel559

  Vanuit mijn hart bedank ik jullie voor alles wat jullie voor mij vertaalden dankzij vele Lichtwerkers kom ik steeds dichterbij mijzelf, wie ik in wezen ben en gezien het laatste bericht komt er voor mij meer helderheid in waar ik hier op aarde ben en hoe ik dat mag neerzetten.
  In alle eenvoud mijn leven leven zonder geld voor te vragen voor de prachtige gaven die ik van geboorte af in mij heb en dat werkt goed heb ik ervaren de laatste jaren. Alleen moest ik er wel behoorlijk wat voor betalen en daar heb ik nu genoeg van, ik wil heel graag delen en ben graag graag bij en met Lichterkers om hen te ondersteunen in hun werkzaamheden om de mensheid wakker te laten worden, gratis.🙌Hartegroet Margreet (Parel )

 4. Debbie

  Tijdens het bekijken van de video kwam in mij op om aantekeningen te maken met vragen die ik in mijn komende Jurema ceremonie ga meenemen. Veel aha momenten weer beleefd, maar ook enkele schokkende momenten….met name die betrekking hebben op de maan. Dat zal nog even moeten bezinken. Het heeft vele vragen opgeroepen…..Ik denk dat het voor een vrouw zoals ik, en er zijn er vast meer zoals ik, die jarenlang heeft geleefd met de overtuiging dat wij als vrouwen zo afgestemd zijn op de maan. Er zo dicht bij staan…… Ik organiseer ook bijeenkomsten rond de maan……De afgelopen volle maan (30 april) was er een met een enorm heftige invloed op mij. Slecht slapen, al enkele dagen ervoor, maar ook erna. En in die slapeloze uurtjes toch heel mooie inspiratie ontvangen….Ik laad ook mijn kristallen op in het volle maan licht, wat haal ik daarmee binnen…..en ga zo maar door…..

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Ik begrijp heel goed, Debbie, dat dit verhaal van David Icke over de Maan schokkend kan overkomen. En natuurlijk heeft de Maan veel invloed op ons en de wereld, denk maar aan alle cycli, zoals eb en vloed, de menstruatiecyclus. En natuurlijk krijg je in positieve transits ook inspiratie van de Maan en haar transits. Maar het feit dat de Maan ons in oneindige cycli houdt, waardoor we niet uit die matrix kunnen komen, is wel treffend. Voor mij persoonlijk is het verhaal van David Icke wel behoorlijk waarschijnlijk en waar. Ik wil na mijn roman DE HOLIST ook een film DE HOLIST maken, waarin ik dit onderwerp diepgaand wil onderzoeken..

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s