Kaypacha 4 april 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Het is zo’n tijd en het is op een bepaalde manier een voorbode van wat we gaan zien, nu we geboorte geven aan het Waterman-tijdperk. Het loslaten van het patriarchaat. Het patriarchaat wordt geassocieerd met Steenbok. Dus al deze energie die wordt opgebouwd in Steenbok in de komende jaren; Jupiter zal zich ook nog voegen bij Saturnus en Pluto in Steenbok, dus ik zal nog wel een flink tijdje praten over Steenbok.”

“En die Maan op haar eigen zuidknoop zal als het ware enigszins verzwakken. Planeten zijn zwakker op hun eigen zuidknoop en ze zijn sterker op hun noordknoop. En we hebben dan ook nog de noordknoop in Leeuw. Opnieuw, ik-mij-mijn, mijn creatieve
potentieel, mijn creatieve kracht. Dit is de noordelijke maansknoop, dit is het toekomstige pad.”

“We willen vooruitgaan. Ram wil vooruit, de Zon beweegt vooruit. Zelfs Cheiron die vanuit Vissen komt gaat vooruit. Uranus breekt weg uit Ram en gaat naar Stier. Die gaat voorwaarts. Ga niet achteruit.”

De mantra is:
Meer nog dan zoeken buiten mezelf
naar leiding, kracht en ondersteuning,
lees ik de wind en ga ik naar binnen
om mijn schip de haven in te zeilen.

3 gedachten over “Kaypacha 4 april 2018; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Marleen

  Ik geniet altijd zo van het wekelijkse Kaypacha pele report en van jullie vertaling. Erg bedankt. Vroeger kon ik de vertaling uitprinten op de website van Kaypacha, om het enkele keren door te lezen. Ik zie niet meer hoe dat kan. Is dat nog mogelijk? Zo ja, wil iemand me dat dan vertellen?

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Het heeft te maken ‘met de wisseling van de wacht’ bij de mensen die Kaypacha assisteren. Er is nu een nieuwe dame die enerzijds de video met de ondertiteling plaatst en hopelijk ook het transcript weer op de website gaat plaatsen. Ik heb jouw verzoek intussen doorgespeeld naar hen. Warme groet, Bob

   1. Bob Kukler Berichtauteur

    Hi Marleen, ik krijg net te horen dat ze gestopt zijn met het plaatsen van de transcripten, omdat het teveel tijd kostte en het bijna door niemand werd gelezen. Ik zal uitzoeken of ik het transcript onder de video met de ondertiteling kan gaan plaatsen.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s