Kaypacha 7 februari 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Jupiter in Schorpioen wil gewoon doordringen tot de diepere mysteriën van het leven, er is dus van alles aan de gang. Het is echt een goede tijd voor de uitbreiding van het bewustzijn. Ik ben vele gebieden, ik heb vele dimensionale niveaus. En zoals je kunt zien op de horoscoop aan het begin; alle planeten bevinden zich boven de horizon. Zelfs de Maan die door Schorpioen gaat, Boogschutter, Steenbok, die komt eraan richting de zonsverduistering in Waterman.
Het zit allemaal bovenaan. Dit ‘boven’ is zeer transpersoonlijk, objectief, niet subjectief. Uranus is de enige planeet hier in de laatste graden van Ram. En die staat onder de horizon.”

“De noordelijke maansknoop bevindt zich in Leeuw. De noordknoop van Pluto bevindt zich in Kreeft. De noordknoop van Jupiter en Saturnus bevinden zich in Kreeft. Die noordknopen hebben te maken met het evolutionaire pad. Ze hebben te maken met het onbekende, wat we nog niet hebben ondervonden. Maar als we het onbekende en het nieuwe betreden, evolueren we. Dus in het bijzonder in dit geval en in deze tijd, hoe verleidelijk het ook zou kunnen zijn om uit je lichaam te treden en astrale projecties te creëren, en naar de Pleiaden te reizen, en lala, lulu, kwek, kwek…
Het betaamt je om te onthouden dat je een hart hebt, dat je een mens bent. En dat onze evolutionaire reis op deze planeet en in deze dimensie, en dat zullen we dit weekend ook weten met de Maan die door Steenbok gaat, en die Saturnus en Lillith en Pluto tegenkomt… deze planeet heeft echt te maken met verbondenheid.
We hebben hier te maken met ego’s, we hebben afgescheiden fysieke lichamen, we hebben hier onze eigen bankrekeningen, dus de uitdaging zit hier. Daarbuiten is het bijna vluchtgedrag op dit moment.”

De mantra voor deze week:
Het is goed om eruit te stappen en vooruit te kijken
Mezelf opnieuw uit te vinden
Zolang ik niet vastloop in mijn ‘hoofd’
Maar ook mijn hart open houd.

Advertenties

2 gedachten over “Kaypacha 7 februari 2018; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Louise

    Ach Joke , ik loop m’n hele leven al met een rugzak ,,,alleen kom ik niet ver……Er zijn krachten ( God) die je helpen herinneren om op de plek waar je bent , jezelf te ontwikkelen , of we willen of niet. Al 3 maanden lig ik gevloerd, Nov Oorontsteking ( het niet aanwillen horen )Dec griep ( verstoppen v d buitenwereld ) Jan/ februari geweldige blaasontsteking ( onverwerkte woede ) met Russische roulette. van de antibiotica ( natuurmiddelen hielpen niet )….. Grote probleem met Schorpioenen is dat ze het allemaal verdomd goed weten,, maar ja een schorpioen isniet van makkelijk die willen zo diep mogelijk en het liefst nog alles alleen doen…….Het grote voordeel van Kaypacha is dat hij zo direct is en dat hebben die schorpio’s nodig, de vinger op de zere plek en geen oeverloos gezwam, daarom ben ik heel dankbaar dat ik op deze site terecht ben gekomen, kijk zo worden we toch weer geholpen ………..lieve groet Louise 🌷🌷🙏

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s